Ahlsell är nordens ledande distributör av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för professionella användare inom bland annat VVS, el, industri och bygg. De flyttar nu sitt svenska huvudkontor till Marievik och kommer att hyra cirka   3 800 kvadratmeter.

  • I Marievik får vi en attraktiv mix av moderna och platseffektiva kontorslokaler med närhet till bra kommunikationer, vatten och natur. Här kommer våra medarbetare få goda förutsättningar att även i fortsättningen ta hand om våra kunder och leverantörer på bästa sätt, säger Claes Seldeby, VD Ahlsell Sverige.

Ahlsell flyttar till fastigheten Marievik i maj 2019. Fastigheten är cirka 16 000 kvadratmeter och är nästan fullt uthyrd.

  • Ahlsell är ett fantastiskt tillskott till Marievik. De är ett spännande bolag som är välkänt och uppskattat bland en mängd av Sveriges tekniska branscher. Vi är övertygade om att de kommer att trivas i området och de flyttar till en vacker utsikt över Årstaviken och Södermalm, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

AMF Fastigheter äger sex kontorsfastigheter i Marievik med en uthyrbar area på cirka 100 000 kvadratmeter. Marievik ligger i sjöläge i Liljeholmsområdet, med gångavstånd till service och spårbunden trafik.

För ytterligare frågor, kontakta:

Marcus Hallberg, presskontakt AMF Fastigheter,
08 – 696 31 13
marcus.hallberg@amffastigheter.se