Ninjas in Pyjamas är en av världens största e-sportsorganisationer och tävlar bland annat i titlarna CS:GO, Dota 2 och Fortnite. De äger även det uppskattade varumärket Xtrfy som förser spelare med kläder och speltillbehör såsom headsets, tangentbord och datormöss.

  • Ninjas in Pyjamas varumärke och arv bygger på passion och organisk tillväxt över en lång tid. Vi utvecklas snabbt och befinner oss i en intensiv fas i vår utvecklingsresa just nu. Därför är vi glada att kunna ge våra medarbetare ett kontor i en spännande industriell miljö med närhet till Nordens centrum för spelutveckling, säger Casey Al-kaisy, marknadsdirektör, Ninjas in Pyjamas.

Innan Ninjas in Pyjamas flyttar in i sina nya lokaler kommer de att sitta hos co-workingföretaget The Park som öppnar i Stockholmsverken i mars.

Stockholmsverken är ett av Södermalms klassiska industrikvarter som AMF Fastigheter utvecklar till en ny plats för arbete, möten och umgänge. Totalt utvecklas 23 000 kvadratmeter till arbetsplatser som kan välkomna en bredd av företag och gatuplanen öppnas för restauranger och caféer. Kvarterens innergårdar kommer också att utvecklas och öppnas för allmänheten.

  • Vi är väldigt stolta över att ett av världens starkaste e-sportsvarumärken väljer att flytta till Stockholmsverken. Vi tror och hoppas att de ska få alla förutsättningar att växa och utvecklas här och ser fram emot att deras kreativitet och driv blir en del av Stockholmsverken. Det är extra glädjande att vi får möjlighet att välkomna dem redan i april då de flyttar in hos The Park, tills deras nya lokaler är redo, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

Inflytt sker under hösten 2019.

För ytterligare frågor, kontakta:

Marcus Hallberg, presskontakt, AMF Fastigheter
08-696 13 31
marcus.hallberg@amffastigheter.se