Filter

Pressmeddelande

Här får Stockholm nytt liv

Idag öppnades delar av kvarteret Urban Escape upp för allmänheten. Nu förändras hjärtat av Stockholm i den största förvandlingen av city sedan 1970-talet. Här finns nu hotellen At Six och Hobo samt restaurangen Tak redo att levandegöra kvarteret. En ny entré till Gallerian från Brunkebergstorg slår upp portarna och skapar nya flöden för Stockholm. Tillsammans med en rad företag och många nya besökare blir det en kontrastrik mix av handel, caféer, restauranger och kontor. Stockholm har fått ett nytt citykvarter för dygnets alla timmar. 

Annika Ljungberg

Pressmeddelande

Mood Stockholm firar fem år

Under mars 2017 når handelsplatsen 20 miljoner besökare Mood Stockholm har sedan öppningen i mars 2012 snabbt kommit att bli en av huvudstadens naturliga träffpunkter. Sedan helåret 2013 har besöksantalet ökat runt 20 procent och i mars firar handelsplatsen fem år. Med utgångspunkt och inspiration från den framgångsrika handelsplatsen fortsätter AMF Fastigheter under 2017 att utveckla kvarteret runtom till en urban mötesplats. Det sker genom en terrassering och nya restauranger högre upp på Jakobsbergsgatan samt ett förbättrat utbud och utveckling av huset på andra sidan Regeringsgatan.

Mårten Castenfors Mats Hederos

Pressmeddelande

Vårsalongens citysatsning fortsätter

Liljevalchs flytt av Vårsalongen till Urban Escape- kvarteret under 2016 blev en succé som inte vill ta slut. Samarbetet mellan AMF Fastigheter och Liljevalchs lockade en ny publik när konsten flyttade in på två våningsplan mitt i city. Nu står det klart att Vårsalongen förlänger sitt besök i Urban Escape även nästa år. Den 9 januari 2017 inviger Vårsalongen sin andra cityutställning på Malmskillnadsgatan 32 i andra änden av Brunkebergstorg med ingång direkt från gatan.

Pressmeddelande

Ett år med Epicenter

Idag firar Epicenter ett år. Sedan starten i början av 2015 har Epicenter etablerat sig som Stockholms självklara innovationshub. Året har präglats av utmärkelser och priser och så sent som i veckan utsågs Epicenter till bästa kontorsmiljö av Nordic Startup Innovation Awards. Totalt har över 24 000 möten ägt rum i lokalerna på Malmskillnadsgatan 32. Företag från hela världen har slutit upp när medlemmar från över 20 länder tillsammans format Stockholm och Sveriges bästa innovationsmiljö.