In English

Filter
AMF Fastigheter Rooftop

Pressmeddelande

AMF Fastigheter tar staden upp på taken – Stockholms nya takmiljö Rooftop bjuder på kultur, hälsa, restaurang & caféliv

I dag introducerade AMF Fastigheter Stockholms nya takmiljö Rooftop vid en lunchpresentation under bar himmel. Ovanpå Galleriankvarterets tak växer stadens nya mötesplats fram som en del av Urban Escape Stockholm. Ett tidigare grått och stängt tak omvandlas till en grön oas för kultur, hälsa, restaurang & caféliv – allt med 360-graders utsikt över Stockholms takåsar. 

Martin Tufvesson

Pressmeddelande

AMF växer inom fastigheter – utnämner ny vice vd i fastighetsbolaget

AMF har som ambition att fastighetsportföljen, som en del av den totala portföljen, inom de närmsta åren ska utökas. I samband med detta utvärderas möjligheten att diversifiera fastighetsportföljen ytterligare. I takt med att tillgångsslaget fastigheter utvecklas utnämns Martin Tufvesson till ny fastighetsansvarig inom kapitalförvaltningen i AMF och Marie Barkman-Hollaus till ny vice vd i fastighetsbolaget.

Pressmeddelande

Nu byggs Stockholms första innovationshus Epicenter

I januari 2015 öppnar Stockholms första innovationshus Epicenter sina portar – morgondagens mötesplats för innovation och digitala talanger. Det blir det första svenska innovationshuset där nya dynamiska företag får en plats att växa tillsammans med etablerade och välkända storbolag. Epicenter är en del av AMF Fastigheters satsning Urban Escape Stockholm, i kvarteret mitt i city mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Pressmeddelande

AMF Fastigheter deltar på Sime 2014

Kom och träffa AMF Fastigheter på Sime, nordens största konferens för Internet och digitala möjligheter den 11 – 12 november. Under Sime presenterar AMF Fastigheter tillsammans med samarbetspartnern Result det nya innovationshuset Epicenter, morgondagens mötesplats för innovation och digitala talanger. Epicenter är en del av Urban Escape Stockholm, en levande plats fylld av innovation, kunskap och kreativitet i kvarteren mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.