Filter
Martin Tufvesson

Pressmeddelande

AMF växer inom fastigheter – utnämner ny vice vd i fastighetsbolaget

AMF har som ambition att fastighetsportföljen, som en del av den totala portföljen, inom de närmsta åren ska utökas. I samband med detta utvärderas möjligheten att diversifiera fastighetsportföljen ytterligare. I takt med att tillgångsslaget fastigheter utvecklas utnämns Martin Tufvesson till ny fastighetsansvarig inom kapitalförvaltningen i AMF och Marie Barkman-Hollaus till ny vice vd i fastighetsbolaget.

Pressmeddelande

Nu byggs Stockholms första innovationshus Epicenter

I januari 2015 öppnar Stockholms första innovationshus Epicenter sina portar – morgondagens mötesplats för innovation och digitala talanger. Det blir det första svenska innovationshuset där nya dynamiska företag får en plats att växa tillsammans med etablerade och välkända storbolag. Epicenter är en del av AMF Fastigheters satsning Urban Escape Stockholm, i kvarteret mitt i city mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Pressmeddelande

AMF Fastigheter deltar på Sime 2014

Kom och träffa AMF Fastigheter på Sime, nordens största konferens för Internet och digitala möjligheter den 11 – 12 november. Under Sime presenterar AMF Fastigheter tillsammans med samarbetspartnern Result det nya innovationshuset Epicenter, morgondagens mötesplats för innovation och digitala talanger. Epicenter är en del av Urban Escape Stockholm, en levande plats fylld av innovation, kunskap och kreativitet i kvarteren mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Roger Kylberg

Pressmeddelande

Positiv utvecklig under 2014 för MOOD Stockholm

För perioden januari till juni 2014 ökar omsättning och antal besökare i MOOD Stockholm jämfört med samma period förra året. Fler lojala besökare återkommer och i sommar har många turister upptäckt MOOD vilket lett till en kraftig ökning för tax-free handeln. AMF Fastigheter stärker nu organisationen och anlitar Roger Kylberg, nuvarande vd för Boomerang, för att ytterligare driva utvecklingen av handelsplats och närområde.

Neuehouse och Karolin Forsling

Pressmeddelande

Fullt hus när AMF Fastigheter presenterade Urban Escape Stockholm

Mitt i city, i anslutning till Gallerian, finns fem hus, fyra gator och två bortglömda torg. Detta kvarter ska AMF Fastigheter under namnet Urban Escape Stockholm förvandla till ett helt nytt stadsrum. För att stimulera en positiv stadsutveckling ställs det stora krav på fastighetsägare att tänka nytt och långsiktigt. Hur man gör detta framgångsrikt diskuterades idag vid ett fullsatt lunchseminarium hos AMF fastigheter med nära 100 deltagare.