Kungsbron – Toppmoderna kontorslokaler vid Stockholm Central

Kungsbron har ett fantastiskt läge vid Stockholms Centralstation. Här kan du hyra toppmoderna, och miljösmarta kontorslokaler i hjärtat av centrala Stockholm. Fastigheten, som även kallas Mentorn 1, byggdes 2009 och ligger i kvarteret mellan Kungsbron och Östra Järnvägsgatan.

Kungsbron
Fastigheten Mentorn 1 på Kungsbron 2

Miljöcertifierad kontorsbyggnad

Mentorn är en BREEM miljöcertifierad byggnad. Vårt mål på AMF Fastigheter är att minska våra fastigheters klimatpåverkan i linje med 1,5-gradersmålet och miljöcertifiering är ett viktigt verktyg i det här arbetet. Genom att certifiera våra fastigheter gör vi det enklare att kontrollera att husen verkligen är så hållbara som vi vill att de ska vara. Det underlättar också för våra hyresgäster i deras val av lokal. Läs gärna mer om hur vi jobbar med miljöcertifiering.

Nära till gym, naturområden och rekreation

Hyr du kontor i Mentorn har du mycket nära till alla gym och träningsstudios inne i Stockholm City. Vill du träna utomhus ligger Karlbergskanalens vatten med träningsplatser, natur och löparspår bara några minuter bort.

 

Runt hörnan finns även historierika Stadshuset med parker vid vattnet och med skärgårdsbåtarna vid kajen kan personaldagen bli ett riktigt äventyr ut i Stockholms skärgård.

Strandpromenad vid Kungsholmen mot Stockholm City
Omgivning runt kontoret på Kungsbron 2 i Stockholm City

Shopping och service i världsklass

I Stockholm city har du nära till allt. Med kontor här kan du shoppa, äta affärslunch eller ta en spontan afterwork på någon av stadens alla barer och prisbelönta restauranger.

 

 

Perfekta kommunikationer

Med kontor i Kungsbron får dina medarbetare och besökare tillgång till utmärkta kommunikationer. Här blir ni granne med Centralstationen och T-centralen som är knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Det finns en direkthiss i fastigheten till Arlanda Express och utanför entrén stannar busslinje 1. Är promenad eller cykla att föredra finns det bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil.

Är du intresserad av att hyra lokal i Kungsbron? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare kontor

070-812 12 13

Uthyrare Yasemin Fallai AMF Fastigheter

Yasemin Fallai, Uthyrare retail

076-115 51 76

Lediga lokaler i Stockholm City

Visar 10 lediga lokaler

Är du hyresgäst i Kungsbron 1? Vi finns här för dig.

Laila Edwall Fastighetschef AMF Fastigheter

Laila Edwall, Fastighetschef

08–600 68 78

Peter Honungsmåne Fastighetstekniker AMF Fastigheter

Peter Honungsmåne, Fastighetstekniker

Nås via växeln: 08-600 68 00

Mathias Jansson Fastighetstekniker AMF Fastigheter

Mathias Jansson, Teknisk Förvaltare

08-600 68 50

Hannah Comeau Floor Manager AMF Fastigheter

Hannah Comeau, Floor Manager

08-600 69 64