https://youtu.be/5v7sBn-eVww

I dag är Tobaksmonopolet en modern hub som samlar kreativa och progressiva företag under ett tak. Här sitter reklambyråer, arkitekter och framstående företag inom livsstil och media. Tongivande i fastigheten är Stockholm Design District som samlar Sveriges ledande designföretag och agenturer.

Att vi på AMF Fastigheter har tre vakanser i Tobaksmonopolet samtidigt är helt unikt. Det är sällan någon väljer att lämna den nyrenoverade fastigheten.

De tre lokalerna – Våningen, Loftet och Studion – har alla olika karaktär och storlek. Vad som förenar dem är det smakfulla industriarvet med stora fönster, subtila inredningsdetaljer och en väl tilltagen takhöjd.

Ta chansen att bli en del av Södermalms kreativa mittpunkt.

Varför Södermalm?
Södermalm utses regelbundet till en av världens mest intressanta stadsdelar. Så sent som 2017 utsåg resesajten Travel Supermarket Södermalm till Europas femte hetaste kvarter. Här finns en spännande mix av människor, företag, butiker och restauranger. Här möts en rik industrihistoria och dagens digitala innovatörer.

Många företag söker sig till Södermalms kreativa och inspirerande miljö. Atmosfären stärker företagens identitet och ger impulser till nya idéer. Kombinerat med goda kommunikationer och all tänkbar service och nöje inom räckhåll skapar Södermalm förutsättningar för tillväxt och välmående.

Kommunikationer
Så många minuter tar det till:
Stockholm City: Pendeltåg 3 min, cykel 20 min
Odenplan: Pendeltåg 8 min, cykel 25 min
Älvsjö: Pendeltåg 6 min, cykel 30 min
Skanstull: Buss 5 min, cykel 4 min
Hornstull: Buss 9 min, cykel 5 min