At Six

Urban Escapes större livsstilshotell har inretts av Londonbaserade Universal Design Studios och bjuder på 343 rum (varav ett fyrtiotal sviter och tre penthousevåningar) ett tiotal barer, caféer och restauranger. Ett spa och gym samt en mötes- och eventarena är också en del av den fingertoppskänsligt designade satsningen. Men det stannar inte där – hotellet har också en unik samling modern konst. 

At Six kan hjälpa till med att både skapa och skräddarsy evenemang. Oavsett om det är ett styrelsemöte i en mindre grupp, en konferens eller en stor festlig samling så kan At Six bistå med sina unika lokaler, uppmärksam personal och ett prisbelönta kök. At Six moderna och flexibla evenemangsområde på 2800 kvm innehåller flera mötesrum i olika storlekar och stilar, en 12x3m LED-skärm för häftiga presentationer, en podcaststudio och massor av teknisk utrustning.

På At Six finns även andra kreativa utrymmen som är perfekta för informella sammankomster som musikloungen HOSOI, takboxarna MOLNET och THE GARDEN.

Läs mer på At Six hemsida

Hobo

Urban Escapes andra hotell är en ny och kreativ samlingsplats. Med lekfulla rum, dynamiska sällskapsytor och mat- och dryckesupplevelser på två våningsplan har den prisbelönta designbyrån Werner Aisslinger i Berlin skapat stadens mest bekväma och avslappnade hotell. Hobo har 200 rum och en svit, öppna sällskapsytor och två hela våningsplan med mat, dryck, mingel, shopping, utställningar, arbetsytor och events.

Läs mer på Hobos hemsida

Företagslägenheter

I huset på Regeringsgatan 21 har AMF Fastigheter och Strawberry Living AB valt att skapa lägenheter. Resultatet är 32 mindre företagslägenheter, perfekt anpassade för den kreativa, dynamiska och skalbara företagsmiljö som finns i kvarteret. Lägenheterna fungerar strålande som korttidsboende för de som arbetar i kortare projekt. Lägenheterna är reserverade för företagens personal och hyrs inte ut direkt till privatpersoner.