At Six

Urban Escapes större livsstilshotell har inretts av Londonbaserade Universal Design Studios och bjuder på 343 rum (varav ett fyrtiotal sviter och tre penthousevåningar) ett tiotal barer, caféer och restauranger. Ett spa och gym samt en mötes- och eventarena är också en del av den fingertoppskänsligt designade satsningen. Men det stannar inte där – hotellet har också en unik samling modern konst på väggarna. 

Läs mer på At Six hemsida

Hobo

Urban Escapes andra hotell är en ny och kreativ samlingsplats. Med lekfulla rum, dynamiska sällskapsytor och mat- och dryckesupplevelser på två våningsplan har den prisbelönta designbyrån Werner Aisslinger i Berlin skapat stadens mest bekväma och avslappnade hotell. Hobo har 200 rum och en svit, öppna sällskapsytor och två hela våningsplan med mat, dryck, mingel, shopping, utställningar, arbetsytor och events.

Läs mer på Hobos hemsida

Företagslägenheter

I somras ingick AMF Fastigheter ett avtal med Strawberry Living AB om att skapa lägenheter i huset på Regeringsgatan 21. Resultatet är 32 mindre företagslägenheter, perfekt anpassade för den kreativa, dynamiska och skalbara företagsmiljö som finns i kvarteret. Lägenheterna fungerar strålande som korttidsboende för de som arbetar i kortare projekt.