Drygt 7000 personer arbetar i Urban Escape. På etablerade företag, på innovativa bolag på väg uppåt, på arbetsplatser där man ligger i framkant. Med en kontorsyta som motsvarar 13 Hötorgsskrapor har AMF Fastigheter skapat en plats för kreativitet, prestation och givande utbyten.


Receptionen på Plan 5 på Regeringsgatan 25 länkar samman Urban Escape, ett servicehub där medarbetarna kan få hjälp med det mesta. Appen Kuno kopplar samman kvarteret Urban Escape och i den kan man göra allt som underlättar vardagen – boka konferenslokaler, felanmäla eller få rabatterade priser hos restauranger och butiker inom kvarteret.


Har man inte sin arbetsplats i Urban Escape finns det möjlighet att arbeta både hos WeWork och i hotellet AtSix 2 000 kvadratmeter stora konferensyta med allt från mötesrum i varierande storlekar till större scener och studios där man kan spela in sin nästa podcast-succé. På systerhotellet Hobo är det lätt att slinka in och jobba en eftermiddag. Eller så tar du en kaffe i Gallerian och slår dig ner i trappan vid den nya entrén till Brunkebergstorg.