Netlight

Netlight är ett internationellt konsultföretag inom IT och management som sedan 1999 hjälper digitala tillväxtbolag att lyckas med sina strategiska projekt. Företaget har blivit utsett till Sveriges bästa arbetsplats och flyttar in på plan 11 i korsningen Hamngatan/Regeringsgatan.

Roschier

Den ledande advokatbyrån Roschier var några av de första att flytta in i Urban Escape-kvarteret; ca 4 000 kvadratmeter på de fem översta planen på Malmtorgsgatan 8.

EQT

EQT investerar i företag över hela världen med uppdrag att hjälpa dem att utvecklas. EQT flyttar in i Urban Escape våren 2019 med 450 anställda.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice öppnade upp två hotell i kvarteret mars 2017 – lyxhotellet At Six och livsstilshotellet HOBO. Här jobbar ca 200 medarbetare.

Hotel At Six: Inredning av de prisbelönta brittiska inredningsarkitekterna Universal Design Studio. Konst utvald av Sune Nordgren. Standardrum som breder ut sig ordentligt. Sängar där du sover djupt. Toppvåningar med panoramafönster. Och så sviterna. En med terrass, alla med en twist. En lekfull flört med exklusivitet. Barer, restauranger och lounger med hög kvalitet och hög puls. Och, såklart, ännu mer för ditt välbefinnande; gym med fokus på funktionell träning. Sist men inte minst, Social At Six. En eventarena på 2 000 spatiösa kvadratmeter. För stora samlingar. För intima möten. För allt du behöver och mer.

Hobo är ett hotell, en mötesplats och en helhetsupplevelse där urbanism och modern design möter grönska och kärlek till det lokala. Namnet är inspirerat från den resande livsstilen i 30-talets USA och en hobo, en medveten och nyfiken person som ser sig själv som en världsmedborgare. Men Hobo är inte bara ännu ett hotell. Det är två våningar med restaurang, barer, café och en scen.

TAK

TAK är matkreatören Frida Ronges svensk-japanska restaurang högst upp i Urban Escape. Restaurangen har två våningar och 160 platser, liksom en uteterrass med himmelsvid utsikt över Stockholms takåsar.

Gallerian

Gallerian har sedan invigningen 1976 varit en magnet för stockholmare och besökare. Med sina 100 butiker, restauranger och kaféer kan du vara säker på att alltid hitta det du behöver.