Hand in Hand är en organisation som bekämpar fattigdom genom att hjälpa kvinnor bli entreprenörer. På så sätt kan människor på egen hand ta sig ur fattigdom.

At Six blir partner till byn Munyuini i Centrala Kenya. Samarbetet innebär att At Six förbinder sig på minst två år att bistå och stötta invånarna i Munyuni.

Det var medarbetarna på At Six som själva valde Hand in Hand som samarbetsorganisation för deras filantropiska fokus. Genom samarbetet kommer Hand in Hand att bli en naturlig del av arbetsvardagen på hotellet vid Brunkebergstorg. Det är medarbetarna som tillsammans utvecklar sätt att samla in pengar, det kan röra sig från att ändra rutiner och på så sätt skapa överskott till Munyuni till att sälja specialdesignade Hand in Hand-tallrikar.

– För mig personligen är det fantastiskt att dra igång det här samarbetet med fokus på kvinnligt entreprenörskap och att bekämpa fattigdom. För At Six är det en jätteviktig del i vår kultur, sedan dag ett har vi jobbat mycket med entreprenörskap och försöker vara så innovativa vi kan. Jag ser fram emot det utbytet och samarbetet på flera plan At Six och Hand in Hand har framför oss, säger Jennie Håkanson, Managing Director på At Six.

Läs pressmeddelande från At Six