Kindred Group, som bland annat står bakom spelsuccéer som Unibet, blir nästa hyresgäst att flytta till Urban Escape. Kindred Group har stora ambitioner i Stockholm, där de bedriver sin tech-verksamhet, vilket återspeglas i att företaget mer än fördubblar kontorsytan från dagens nivå. De har tecknat hyresavtal i den nya fastigheten som nu bit för bit växer upp i korsningen Hamngatan och Regeringsgatan i centrala Stockholm. Planerad inflyttning är våren 2019. Med det nya avtalet är nu mer än 80 % av all kontorsyta i kvarteret uthyrt.

- Det är jättekul att välkomna Kindred Group till oss. De kommer bidra med en härlig innovativ puls till kvarteret när de flyttar in i Urban Escapes nya hus. Husets inbjudande och dynamiska arkitektur kommer tillsammans med hyresgäster som Kindred Group att lyfta den här delen av city, säger Magnus Carlsson, Försäljningsansvarig för Urban Escape på AMF Fastigheter. 

Under våren och sommaren invigdes de första delarna av Urban Escape när Brunkebergstorg, hotellen At Six och Hobo samt restaurangen Tak öppnades upp för allmänheten. Det nya huset som byggs upp vid Hamngatan och Regeringsgatan är av stor betydelse för kvarteret och blir porten till hela området. När Kindred Group flyttar in under våren 2019 kommer Urban Escape att stå helt klart.

- Jag är oerhört glad att vi nu kan presentera Urban Escape som Kindreds nästa hem i Stockholm. Vi är ett bolag på stark frammarsch med hög tillväxt i en marknad där konkurrensen om kompetenta och drivna medarbetare är oerhört tuff. Genom vår nya bas i Stockholm är jag säker på att vi kommer fortsätta denna spännande resa och uppfattas som en av Stockholms mest attraktiva arbetsplatser, säger Henrik Tjärnström, vd Kindred Group.

Urban Escape är Stockholms nya citykvarter som växer fram mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Fem fastigheter, fyra gator, nya torg- och takmiljöer, två internationella hotell och en galleria länkas samman till ett spännande och kontrastrikt kvarter mitt i city.