Roschier flyttar in under andra halvan av 2016. Totalt hyr de in sig på ca 4000 kvadratmeter. Roschier kommer att inta de fem översta planen, 8-12, vid Brunkebergstorg. Lokalen får en bländande utsikt över Stockholm.

– Roschier som företag ligger helt i linje med vår vision för Urban Escape Stockholm. En blandning av etablerade och nya företag från olika branscher är en förutsättning för att skapa en plats fylld av kreativitet, innovation och tillväxt i hjärtat av Stockholm city, säger Karolin Forsling, chef stadsutveckling och marknad på AMF Fastigheter.

– Vi är förväntansfulla inför projektet och ser stora fördelar i det centrala läget, den nyskapande atmosfären och de många synergieffekterna som Urban Escape erbjuder. Det ger oss en utmärkt grund för framtiden och tillgodoser oss med hållbara och miljöcertifierade utrymmen som möter våra och våra klienters behov och är i enlighet med byråns långsiktiga hållbarhetsstrategi, säger Fredrik Rydin, ansvarig delägare för Roschiers kontor i Stockholm.