Urban Escape är ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Stockholm på flera årtionden. Faktum är att kontorsytan kommer att motsvara hela tretton Hötorgsskrapor när kvarteret står helt färdigt våren 2019.

Det är ett kvarter där människor och företag kan mötas och utbyta idéer, fokusera och få nya perspektiv. För hyresgäster yttrar det sig ibland annat genom Plan 5, en gemensam miljö som länkar samman husen och gör det möjligt att förflytta sig inomhus, mellan kvarterets byggnader.

För dig som inte har din arbetsplats i Urban Escape, finns många andra möjligheter att få saker gjort. Hotellet At Six erbjuder en 2 000 kvadratmeter flexibel yta med allt från små och stora mötesrum, till scener med vass teknik. Till och med en broadcastingstudio där du kan spela in nästa podcast-succé. På systerhotellet Hobo händer alltid något oväntat; här är det lätt att slinka in, koppla upp sig och jobba en eftermiddag. Eller så tar du en kaffe i Gallerian och slår dig ner i trappan vid den nya entrén till Brunkebergstorg.