Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

MOOD District (men byt bild)

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till MOOD District. Till Centralen med tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg tar det bara ett par minuter att promenera. Likaså till World Trade Center med flygbussar och Arlanda Express. Andra tunnelbanestationer som ligger i fastighetens närhet är Hötorget och Östermalmstorg. I bygggnaden finns garage för dig som kommer med bil eller cykel.

Omgivningen

Området kring MOOD District är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen. Mer centralt kan du knappast sitta. Här mitt i storstadspulsen är det nära till allt - butiker, restauranger, kommunikationer och kultur. Tvärs över gatan ligger gallerian MOOD Stockholm – en plats med unik karaktär.

Fastighetsservice

På AMF Fastigheter har vi vår egen driftpersonal, och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.