Stockholm City - kontor och handel i hjärtat av huvudstaden

Här finns Sveriges mest eftertraktade lokaler för kontor, butik och restaurang. Internationell attraktionskraft, perfekta kommunikationer, prisbelönta restauranger och ett obegränsat shoppingutbud med bästa läge mitt i hjärtat av huvudstaden.

Urban Escape och Sergels torg
Gallerian huvudentré

Stockholm City - Nära till shopping, restauranger, träning och nöjen

I Stockholm City får du storstadspuls och obegränsat med restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Du har omedelbar närhet till all tänkbar service inom de närmsta kvarteren. Om du gärna tränar på lunchen finns mängder av gym och träningslokaler i området. Dessutom ligger Karlbergskanalens vatten med träningsplatser, natur och löparspår bara några minuter bort.

Kvarter och fastigheter mitt i pulsen

Våra kvarter och fastigheter som Urban Escape, Mood kvarteret och Femte Hötorgshuset ligger mitt i Stockholm City, mellan Stureplan, Kungsträdgården och Centralstationen. Mer centralt än så här blir det inte.

Alla våra lediga lokaler i Stockholm city

Våra lediga lokaler i Stockholm city är Sveriges mest eftertraktade lokaler med Stockholms mest centrala läge. I city har du närhet till allt vad nöjen, kommunikationer och service har att erbjuda. Hitta ditt nya kontor här.

Vill du hyra kontor i Stockholm city? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare kontor

070-812 12 13

Uthyrare AMF Fastigheter Maria Krumlinde

Maria Krumlinde, Uthyrare kontor

070-257 80 30

Reception i Urban Escape

Vi skapar platser där människor vill vara. Det gör att vi inte bara har fokus på vad som händer inuti våra kontor. Vi är lika måna om vad som sker mellan dem. Tillsammans med retailers, krögare, hyresgäster, staden och andra samarbetspartners skapar vi hållbara och trygga kvarter med handel, gator och stråk som skapar identitet och inspiration. Platser där man kan arbeta och leva, dygnet runt.

Regeringsgatan 25, Urban Escape

Är du intresserad av att etablera din verksamhet i någon av våra handelsplatser eller bottenvåningar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kenneth Jävervall AMF Fastigheter

Kenneth Jävervall, Uthyrare Gallerian

070-540 98 55

Markus Tungården AMF Fastigheter

Markus Tungården, Uthyrare Mood

073-801 08 44

Uthyrare Yasemin Fallai AMF Fastigheter

Yasemin Fallai, Uthyrare Mood

076-115 51 76

Sara Wernersson uthyrare AMF Fastigheter

Sara Wernersson, Uthyrare pop ups och korta kontrakt

076-146 10 79