Välkommen till Sundbyberg – en charmig småstad bara några minuter från Stockholm city. Vi har just nu lediga lokaler på Landsvägen i centrala Sundbyberg, bokstavligt talat ett stenkast från kommunikationer, service och puls. Lokalerna har olika karaktär och storlek – men samma stora potential.

I våra fastigheter i Sundbyberg har vi lagt mycket tid och tanke på interiören. Med gedigna materialval och ett stort miljötänk har vi skapat öppna, stilsäkra och inbjudande entréplan. I hissar och i lobbyn spelas musik och lobbymöblerna är inhyrda, vilket innebär att de ofta byts ut och ommöbleras. Allt för att ni, våra hyresgäster, och era kunder, ska mötas av en varm och professionell känsla.

Läs mer om lokalerna nedan.

Varför Sundbyberg?

I Sundbyberg finns ett brett utbud av service och mötesplatser. I populära Signalfabriken ligger butiker, restauranger och det populära Story Hotel. Inom några minuter når du även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena. I omgivningarna finns plats för rekreation och möten i gröna och kreativa miljöer, exempelvis i Marabouparken och längs Bällstaåns lummiga promenadstråk. Sundbyberg har i dag stor tillväxt och utvecklas i hög takt. Allt fler företag inom ett brett spektrum av sektorer väljer att etablera sig i området. Häromåret tilldelades Sundbyberg utmärkelsen ”Årets tillväxtkommun” och kommunen anses i dag vara landets mest företagsvänliga.

Kommunikationer

Så lång tid tar det till:
Odenplan: 6 min (pendel) 17 min (t-bana)
Stockholm C: 9 min (pendel) 13 min (t-bana)
Bromma flygplats: 5 min (tvärbanan)
Enköping: 35 min (fjärrtåg)
Västerås: 50 min (fjärrtåg)