Sundbyberg – En expanderande stadsdel med charm

Sundbyberg är ett av Stockholms mest expansiva platser där spännande företag blandas med större huvudkontor. Här finns liv och rörelse från morgon till sent inpå kvällen med många populära restauranger och barer. Flödet mellan företag och boende gör Sundbyberg till en självklar plats för företag som vill ha något mer är bara ett kontor.

Sundbyberg

Växande stadsdel i Stockholm

Den här delen av Stockholm är i ständig rörelse med både utvidgade kommunikationer, utbud, företag och framför allt med människor, där fler och fler upptäcker Sundbybergs spännande utbud och fantastiska läge. I Sundbyberg pågår flera stadsutvecklingsprojekt och bland annat deltar vi i arbetet med att utveckla Sundbybergs nya stationsområde. Ett spännande projekt med målet att skapa en ännu mer levande och sammanlänkad stadskärna med så liten miljöpåverkan som möjligt.

 

I Sundbyberg finns många IT-bolag och byggföretag. I central Sundbyberg ni blir också grannar med bland andra Swedbanks huvudkontor, Nick´s, Svenska kraftnät, Skatteverkets huvudkontor, Migrationsverket och Cloetta.

Sundbyberg Station visionsbild
Visionsbild av den nya hållbara stationen.
Sundbyberg Centrums torg

Charmig atmosfär fylld av liv

Här finns en speciell känsla av intim och gemytlig småstad samtidigt som storstadspulsen smyger på, och det hittar ni inte någon annanstans i Stockholm. Sundbyberg har en härlig blandning av mysiga torg, gröna parker, bostäder, kontor och restauranger i natursköna och kreativa miljöer. Här får ni ett attraktivt kontor i en inspirerande miljö med bra kommunikationer och all tänkbar service, samtidigt som ni kan njuta av närheten till naturen.

Utmärkta kommunikationer i Sundbyberg

Sundbyberg är en stor knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik och Stockholms mest trafikerade station efter Centralstationen. Hit tar du dig enkelt från olika håll runt om Stockholm med kollektivtrafik, cykel eller bil. Runt hörnan av våra fastigheter i centrala Sundbyberg går tunnelbanans blå linje, tvärbanan mellan Sickla och Solna Station, pendeltåg mellan Bålsta och Södertälje, bussar samt flygbussar. På endast fem minuter når du Odenplan och åtta minuter T-centralen.

 

Med cykel längst vackra Bällstaån och Pampas Marina tar du dig in till City på cirka 20 minuter.

Promenad vid Bälstaån i Sundbyberg
Tunnelbana utanför fastigheten i Sundbyberg Centrum
Uteservering i Sundbyberg Centrum
Uteservering Matilde vid kontoret Sundbyberg Landsvägen

Stort utbud av restauranger och service

I Sundbyberg finns ett stort utbud av butiker, restauranger och service på bekvämt gångavstånd för er som vill hyra lokaler här. Varför inte ta en lunch på Brödernas eller Din-Din Club, sitta på soliga uteserveringar hos Matilde eller The Public eler ta en middag med kollegorna på Paul Taylor Lanthandel. På några minuter med tvärbanan nås även Mall of Scandinavia med shopping och nöjen samt Friends Arena.

Fastighet Atleten 5 i Sundbyberg

Toppmoderna och hållbara fastigheter

Våra fastigheter, Atleten 5 och Sundbyberg 2 ligger mitt emot varandra i centrala Sundbyberg med hela Sundbybergs kollektivtrafik runt hörnan och restauranger, service och shopping utanför huset. Båda fastigheterna är certifierade med miljöbyggnad Silver och har garage och cykelparkering. Fastigheterna i Sundbyberg har ett eget fastighetsteam med servicetekniker som har sitt kontor i ett av husen.

Sundbyberg

Stockholms Central:

8 min med pendel

Odenplan:

5 min med pendel

Bromma flygplats:

5 min med tvärbanan eller bil

Arlanda:

20 minuter med bil

Västerås:

30 min med fjärrtåg

Utmärkta kommunikationer

Med kontor i Sundbyberg har du utmärkta kommunikationer. Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik och tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Vill du promenera eller cykla finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna. Från centrala Stockholm finns en vacker cykelväg utmed vattnet förbi Karlbergs slott. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden eller E18 via påfart från Rissneleden.

Nära till natur och rekreation

I Sundbyberg är det heller aldrig långt till naturen. I Ursvik finns skog med både elljusspår och längre motionsspår utan belysning. Här finns också Igelbäcks naturreservat, bara ett par kilometer från stadskärnan. Marabouparken och Bällstaåns lummiga promenadstråk är också härliga platser för träning, rekreation och möten.

Vårt andra kvarter i Sundbyberg

Vi på AMF Fastigheter drivs starkt av att skapa attraktiva platser där människor trivs och vill vara. I Sundbyberg har vi två levande och charmiga kvarter – centrala Sundbyberg och Sundbypark – med den rätta mixen av kontor, upplevelser och bostäder.

Sundbypark är ett expansivt kvarter och område mitt i tillväxttriangeln Sundbyberg, Solna och Kista. Här kan ni hyra kontor och lokaler med flexibel planlösning och mycket hög standard. Ett perfekt profileringsläge för det internationella kontoret, nära både Stockholm city och Arlanda flygplats.

Är du intresserad av att hyra kontor i Sundbyberg? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Huvudentré till Västermalmsgallerian på Kungsholmen Huvudentré till Västermalmsgallerian på Kungsholmen

Kungsholmen är en oas mitt i innerstan, omgiven av Stockholms vackraste strandpromenader och Riddarfjärdens glittrande vatten. Här hittar du även vår handelsplats Västermalmsgallerian. På Kungsholmen får du nära till Stockholms Central, massor av shopping och restauranger och många fina natur- och grönområden.

Lediga lokaler i Sundbyberg och Sundbypark

Visar 6 lediga lokaler

Är du hyresgäst i Sundbyberg? Vi finns här för dig.

Laila Edwall Fastighetschef AMF Fastigheter

Laila Edwall, Fastighetschef

08–600 68 78

Hannah Comeau Floor Manager AMF Fastigheter

Hannah Comeau, Floor Manager

076-127 77 37

Uthyrare Yasemin Fallai AMF Fastigheter

Yasemin Fallai, Uthyrare Retail

070-388 39 99

Jan Gabrielsson Teknisk Förvaltare AMF Fastigheter

Jan Gabrielsson, Teknisk Förvaltare

08-600 68 55

Maria Novara Fastighetstekniker AMF Fastigheter

Maria Novara, Fastighetstekniker

Nås via växeln: 08-600 68 00