Jobba hos AMF Fastigheter

På AMF Fastigheter jobbar vi inte bara med fastigheter. Vi skapar hållbara stadsrum och platser där människor vill vara. Både idag och i framtiden. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande stadsutvecklingsprojekt och fastigheter som berör alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mer än våra fastigheter för ögonen – vi ser till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden utan att belasta klimatet.

Fastighetstekniker på AMF Fastigheter

Vi är bäst tillsammans med andra

Vår övertygelse är att ensam definitivt inte är stark. Vi tror på samarbete och att det är tillsammans med andra vi är som bäst och har som roligast.

 

Om du vill ta nästa steg i karriären kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och även hitta lediga jobb, traineetjänster och praktikplatser på den här sidan.

 

Varmt välkommen till oss!

Vi har ett viktigt uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera långsiktig och stabil avkastning till alla de som sparar till sin pension hos AMF Tjänstepension. Vi känner en stor ödmjukhet och stolthet inför det uppdraget och det är något som genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Vi arbetar medvetet och målinriktat för att staden ska växa på ett sätt som inte belastar klimatet. Hos oss får du vara med att ta fram hållbara lösningar som är bra för människan, arbetsplatsen och våra stadsrum.

Teknisk förvaltare på AMF Fastigheter

Jag kommer tidigare från byggbranschen och AMF Fastigheter har gett mig möjlighet att utvecklas inom förvaltning, något som är både roligt och utmanande.

Andreas Zeylon
Teknisk förvaltare
Kollegor möte på kontor i Mood

En arbetsmiljö som ger hållbara kollegor

Vi är övertygade om att olikheter berikar vår verksamhet och vår kultur präglas av tillit och förtroende, både för varandra och den egna förmågan. Vi tror på en trygg och säker arbetsmiljö med bra anställningsvillkor där alla ska kunna växa med företaget.

 

Vi arbetar medvetet och målinriktat för att alla ska ha samma arbetsvillkor, lika rättigheter och utvecklingsmöjligheter och har nolltolerans mot all form av diskriminering och mobbning. Alla på AMF Fastigheter ska må bra och trivas hos oss. En stor del av vårt hållbarhetsarbete är därför att främja hälsa och välmående samt hjälpa till att förebygga ohälsa. På så sätt bygger vi en trygg och hållbar plats med kollegor som mår både psykiskt och fysiskt bra.

Några av våra förmåner på AMF Fastigheter

Vi har många fina förmåner som får medarbetarna att trivas. Vårt förmånspaket består bland annat av Tjänstepension som är vår absolut största förmån. Hos oss får du antingen FTP 1 eller FTP 2 som är kollektivavtalad tjänstepension för anställda i försäkringsbranschen. Förutom tjänstepensionen erbjuder vi många fina förmåner så som:

  • Vårt generösa friskvårdsbidrag nyttjas av många medarbetare, vilket vi tror bidrar till hälsosamma och hållbara beteenden. God hälsa gör att vi mår bättre var och en för sig men också tillsammans.

  • Mat och social gemenskap gör oss gladare och Edenred lunchförmån ger oss subventionerad lunch elva månader om året.

  • Livet går upp och ned och oavsett om det är privat eller jobbrelaterat så har du som är anställd hos oss möjlighet att kontakta Hälsoslussen för att få råd och stöd via en vård- eller hälsoförsäkring. Vårdförsäkringen kan ge dig betydligt snabbare hjälp vid skada eller sjukdom som kräver specialistvård.

  • Stela kontorsaxlar har möjlighet att få lite kärlek varannan vecka när vår naprapat kommer på besök. Väljer du att besöka en annan naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut så står vi för delar av kostnaden upp till tolv gånger om året. Vi ersätter dig också för dina läkarkvitton upp till högkostnadskyddet.

  • Vi arbetar i snitt 38,75 timmar per vecka. Under vinterhalvåret har vi 40-timmars arbetsveckor vilket gör att vi i juni, juli och augusti får njuta av sommarens varma och ljusa eftermiddagar lite extra då vi endast jobbar 7 timmar per dag.

  • Att bli förälder är för många en naturlig del i livet. Du som varit anställd hos oss i ett helt år, från och med första anställningsdag, har rätt till föräldraersättning under 380 dagar. Ersättningens storlek baseras på din lön och brukar alltid vara ett välkommet tillskott.

Vår kultur på AMF Fastigheter

Kulturen hos oss bygger på olika önskade beteenden som vi har arbetat fram tillsammans. Våra beteenden fungerar som en vägledande kompass både för oss själva, för alla som arbetar tillsammans med oss idag och för dem som vill arbeta hos oss i framtiden.

 

Vi vill att alla som är i kontakt med oss ska tycka att det är enkelt och kan vi även hjälpa till att sprida positiv energi så är det en extra bonus.

 

Vi strävar efter att våga göra saker annorlunda. Genom att ifrågasätta och testa nytt hittar vi nya lösningar som tar oss framåt. Vi vill också tro att vi är bra lyssnare. För ju bättre vi är på att lyssna desto bättre blir vi på att förstå. Och på så sätt säkerställer vi att de lösningar vi kommer fram till skapar värde.

 

Vi tror på allas lika värde och att alla är lika viktiga ambassadörer för vår verksamhet. Vi uppmuntrar till självledarskap och ansvarstagande och är angelägna om att företagskulturen präglas av tillit och förtroende, både för varandra och den egna förmågan. Alla som arbetar på hos oss ska må bra, känna sig trygga och ha rätt förutsättningar för sitt uppdrag.

 

Läs mer om hållbart ledarskap här.

Floor manager på AMF Fastigheter
Kollegor i Moodlabbet på kontor i Mood

Utvecklas tillsammans med företaget

Hos oss ska alla kunna växa och utvecklas i samklang med verksamheten. Här finns inga utstakade utvecklingsvägar – utveckling sker i stället med hjälp av ett följsamt arbetssätt och genom att uppmuntra till interna förflyttningar. Det innebär att du har alla möjligheter att testa nytt eller lära dig nya saker. Vi tror också på självledarskap där alla kollegor tar ansvar för sin egen utveckling med hjälp av coachande ledare och ömsesidig tillit. Därför arbetar vi fokuserat med att inspirera och stärka alla våra kollegor, både vad gäller kunskap och självkänsla.

Kontoret är en förmån

Ja det är faktiskt så vi ser det. Det ska vara en förmån att kunna komma in till kontoret. Det är en viktig samlingspunkt som ska ge energi, inspiration och främja kreativiteten. En plats där du som jobbar hos oss ska må bra helt enkelt.

 

Vi använder våra egna kontor, eller hubar som vi vill kalla dem, till att utforska framtidens arbetsplats. Våra hubar hittar du i City, på Kungsholmen, Södermalm, i Marievik och Sundbyberg. Vår ambition är att öppna upp vår verksamhet och komma närmare våra hyresgäster och staden. Ett tydligt exempel är skapandet av vår nya arbetsplats i Mood där innovation, nyfikenhet för framtiden och neurodesign står högt på agendan.

 

Samtidigt som vi ser kontoret som en viktig förmån så ser vi att en kombination av arbete på kontor och distans är det rätta receptet för glada och hållbara kollegor.

Sommargata Jakobsbergsgatan i Mood

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar hållbara platser där människor vill vara.

Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta HR.

Frida Rönquist HR-partner AMF Fastigheter

Frida Rönquist, HR-partner

Helena Molinera, HR-chef AMF Fastigheter

Helena Molinero, HR-chef