Shoppingikonen mitt i city

Gallerian är Stockholms mest anrika handelsplats som lockar miljontals besökare varje år. Ett citynav för shopping, mat, wellness och umgänge. En destination för både Stockholmare och turister.

Gallerian stora trappan
Gallerian på kvällen i Stockholm City

Brett utbud av shopping och mötesplatser

Gallerian är en plats för alla. En ikonisk mötesplats med en kontrastrik mix av 80 aktörer – från mode och inredning till teknik, sport och leksaker. Nike, Levi’s och World of Toys är bara några av aktörerna, ett brett och inkluderande utbud.

 

Gallerian har ett stort fokus på service. Här erbjuds bland annat tjänster som Personal shopper, paketinslagning, hemleverans och en informationsdisk med personlig service. Senaste servicetillskottet är Gallerian Pick up point där kunder kan lämna in kemtvätt och skoreparationer samt hämta ut, prova eller returnera paket från e-handel.

Flaggskepp & upplevelser

Gallerian har under årtionden lockat stora internationella varumärken och aktörer inom retail. Idag samlar Gallerian flera tongivande flagsskeppsbutiker och kreativa butikskoncept för varumärken som bland andra Kicks, JD Sports och Foot Locker.

 

Under 2022 har Elgiganten etablerat sin nya flaggskeppsbutik i Gallerian. Här möts kunden av ett helt nytt koncept med stort fokus på teknik och smarta hem. Unikt för butiken är även en Apple Store shop-in-shop. Även IKEA har under 2022 gjort en storsatsning i Gallerian och öppnat ett cityvaruhus på 8000 kvadratmeter, det första i sitt slag i Sverige.

Mittgången i Gallerian
Gallerian från Brunkebergstorg i Stockholm City

Livet kring Gallerian

Precis som Gallerian och Urban Escape har även närområdet genomgått en fantastisk utveckling de senaste åren. Brunkebergstorg har verkligen fått ett lyft och ett helt nytt liv och nya Sergelstaden har utvecklats.

 

Nära Gallerian ligger flera tunnelbanestationer, som T-Centralen och Kungsträdgården. Tunnelbanelinjen som byggs från Nacka kommer att nå till Gallerian när den är klar. T-centralen har även anslutande pendeltågstationer.

 

Handelsplatsen Gallerian är en självklar shoppingdestination mitt i city. Med närheten till Sergels torg, Kungsträdgården, Gamla Stan och kvarteren kring MOOD Stockholm kan du inte vara mer i city än här.

Är du intresserad av att etablera i Gallerian? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kenneth Jävervall AMF Fastigheter

Kenneth Jävervall, Uthyrare retail

070-540 98 55

Sara Wernersson uthyrare AMF Fastigheter

Sara Wernersson, Uthyrare Pop up och korta kontrakt

076-146 10 79