Unik oas mitt i city

Mood är en modern mötesplats för alla som lever, arbetar och shoppar i city. En stad i staden – med noga utvalda butiker och populära restauranger. En handelsplats som lever från tidig morgon till sen kväll.

I Mood är upplevelsen i centrum

Med inspiration från Europas alla storstäder har vi skapat en stad i staden, full av shoppingupplevelser under ett och samma tak, mitt i citykärnan – Mood. Retailmiljön är därför unik i sitt slag med butiksfronter i trä, stengolv och gatuskyltar som är utformade för att tillsammans skapa en brokig mångfald med en röd tråd. Ljus, material, dekor och konst har noggrant valts ut liksom ljud och doft för att förstärka upplevelsen av hela Mood, med syfte att tilltala alla sinnen. I Mood hittar besökaren en kärna av unika torg som skapats med plats för restauranger i toppklass – vilka är viktiga dragare och platsbildare.

MOOD Stockholm Boqueria Servitris

Konst i Mood

Konsten spelar en viktig roll i Mood. De fyra konstverken har valts ut med stor omsorg och säger alla något om vår nutid. I en av entréerna möter besökaren genom en kaxig gest, Cajsa von Zeipels jättelika skulptur Pretty Vacant, föreställande en ung tjej med byggnaden på sina axlar. På andra sidan av fastigheten finns den storslagna entrén som kännetecknas av det färgsprakande LED-taket, ett konstverk av Peter Hagdahl.

Pretty Vacant, Staty vid MOOD Stockholm
Konstverk med rör utanför MOOD Stockholm

Hög servicenivå i Mood

Mood har ett stort fokus på service. Här erbjuds bland annat tjänster som Personal shopper, paketinslagning och Mood Pick up Point där kunder kan lämna in kemtvätt och skoreparationer samt hämta ut, prova eller returnera paket från e-handel. Senaste är Mood Live som gör det möjligt för kunderna att fördjupa sig och få inspiration från de senaste trenderna och tillskotten i Mood.

Mood pick up point i MOOD Stockholm

En del av citypulsen

Mood ligger mitt i kvarteret Mood och har ingångar från Regeringsgatan, Norrlandsgatan, Jakobsbergsgatan och Mäster Samuelsgatan. Handelsplatsen ligger en kort promenad från Gallerian, Stureplan, Bibliotekstan, Hamngatan, Kungsgatan och andra viktiga citydestinationer för Stockholmare och turister.

 

Cirka fem minuters promenad från Mood ligger tunnelbanan Östermalmstorg. Även tunnelbanan Hötorget ligger endast 100 meter upp på Jakobsbergsgatan. Från närliggande T-centralen går även pendel- och fjärrtåg.

Uteservering i MOOD District

Är du intresserad av att etablera i Mood? Kontakta oss så berättar vi mer.

Markus Tungården AMF Fastigheter

Markus Tungården, Uthyrare retail

073-801 08 44

Sara Wernersson uthyrare AMF Fastigheter

Sara Wernersson, Uthyrare Pop up och korta kontrakt

076-146 10 79