Jobba hos oss - ett fastighetsbolag med sikte på framtiden

Att jobba hos oss på AMF Fastigheter innebär att vara del i ett dynamiskt och framtidsspanande fastighetsbolag. Vår vision  är att skapa stadsrum där människor vill vara, och den målsättningen driver oss att vara både innovativa, förändringsbenägna och engagerade. Vi brinner för att skapa moderna arbets- och handelsplatser som ger staden liv. 

Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. Vi är ett fastighetsbolag, men för oss handlar det egentligen inte om hus utan om människor. Därför är varje enskild medarbetare oerhört viktig för vår framgång. Vi vet att det är den samlade kunskapen och välbefinnandet hos medarbetare som bygger innovativa och framgångsrika företag. Att jobba hos oss ska därför vara förknippat med arbetsglädje, engagemang och samarbete.

Utvecklingsmöjligheter

I dagsläget är vi ett 100-tal medarbetare i roller som bland annat uthyrare, fastighetstekniker, teknisk förvaltare, fastighetschef, centrumchef, centrumkoordinator, floor manager, affärsutvecklare, fastighetsanalytiker, redovisningsekonom, controller, hyresadministratör, projektledare bygg, kommunikatör och marknadsförare. Eftersom vi är ett fastighetsbolag där vi själva äger och förvaltar våra fastigheter tar vi aktiv del i våra hyresgästers vardag. Men att jobba hos oss handlar inte enbart om förvaltning. Med framtidsspanande menar vi att vi ständigt ser oss om efter nya möjligheter att utveckla både staden, samarbeten med andra och oss själva. Genom att jobba hos oss får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som inte bara påverkar oss som jobbar här, utan alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.

Sök lediga jobb

Se om det finns lediga jobb hos oss på den här sidan. Annars är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan och bifoga ditt CV.