Jobba som uthyrare

Skapa kontakt med oss

Just nu har vi inga lediga tjänster som uthyrare - Men skapa kontakt med oss!

Vill du vara med och påverka Stockholms utveckling? Är du resultatdriven samtidigt som du ständigt har fokus på kunden? Tycker du om att sälja in koncept och visioner? Då kan uthyrare hos oss vara rätt jobb för dig.

Vad en uthyrare för kontor arbetar med på AMF Fastigheter

Vi behöver nu förstärka vår uthyrningsgrupp och söker därför en uthyrare inom kontor. Du kommer att arbeta med ett av marknadens finaste fastighetsbestånd, och tillsammans med ett professionellt team fokusera på försäljning för att optimera kundens och AMF Fastigheters affär. Initialt kommer fokusområdet för rollen att vara i vårt citybestånd.

 

I rollen som uthyrare hos oss arbetar du kunddrivet och nytänkande. Du är en del i en av marknadens vassaste uthyrningsteam och arbetar nära fastighetschef och projektorganisation. Tillsammans ansvarar ni för allt från uthyrning av vakanser och omförhandlingar till införsäljning av idéer, visioner och koncept för våra platser. Er framgång bygger på långsiktiga, personliga relationer med kunder, potentiella kunder och branschkollegor.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Ta fram uthyrningsmål och plan för de vakanta lokalerna tillsammans med fastighetschefen och övriga uthyrningsgruppen och upprätthålla uthyrningsstrategi och fokus för hela området/platsen som du verkar inom.
 • I samarbete med Marknad & Kommunikation ta fram en marknads- och aktivitetsplan med försäljningsaktiviteter för att hitta hyresgäster till de lokaler som kommer att bli, eller redan är, vakanta.
 • Bearbeta och underhålla goda relationer med presumtiva kunder.
 • Hålla sig uppdaterad kring vad som händer i omvärlden
 • Samarbeta med och projektleda anlitade arkitekter och övriga konsulter som upphandlats i uthyrningsarbetet.
 • Driva och styra säljprocessen från första kontakt, platsbesök och visningar till avslut där du leder arbetet kring förhandling och offertförfarande.

Om dig

Miljön hos oss präglas av dynamik, innovation och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som vi har och att du är bra på att hitta kreativa lösningar som skapar resultat både i stort som smått.

 

Med din erfarenhet ser du nya möjligheter, dels för att du kan uthyrningsprocessen, dels för att du nyfiket följer trender i omvärlden som hjälper dig förstå målgruppens behov och konsumtionsbeteenden. Har du kontaktnät i branschen och kan du Stockholmsmarknaden där vi verkar är det en stor fördel.

 

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov.  Den egenskapen, tillsammans med samarbetsförmåga är givetvis viktiga i din roll som uthyrare hos oss.

 

I övrigt ser vi gärna att du har:

 • Akademisk utbildning inom fastighet, ekonomi eller marknadsföring.
 • Cirka 6 – 8 års branscherfarenhet och arbetat med liknande arbetsuppgifter.
 • Relevant erfarenhet inom uthyrning, kanske som hyresgäst där du arbetet med inhyrning av lokaler.
 • Erfarenhet av kvalificerad förhandling, försäljning och visionsförsäljning.
 • Erfarenhet av möten med företagsledare och ledningsgrupper samt en förståelse för behov och affär i olika branscher.
 • Goda färdigheter i juridik och kunskap inom avtalsrätt och hyresrätt.
 • Goda färdigheter i både svenska och engelska, i tal och skrift.
 • God presentationsteknik och förmåga att göra säljande presentationer.
 • Förmåga att arbeta utefter definierade mål och planera projekt och resurser för att leverera gentemot slutdatum och milstolpar.
Kollegor Regeringsgatan AMF Fastigheter

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vårt övergripande uppdrag är att bidra till en stabil avkastning till pensionsbolaget AMF:s cirka 4 miljoner sparare. Vi drivs av att skapa hållbara och dynamiska stadsrum som får människor att inspireras, växa och må riktigt bra.