Lediga jobb, praktik & traineeprogram

AMF Fastigheter är en dynamisk och innovativ arbetsplats, samtidigt som vi är en långsiktig och stabil fastighetsägare. Här hittar du inte bara spännande lediga tjänster utan även länkar till hur du ansöker om praktikplats och till vårt traineeprogram.

Upptäck våra lediga tjänster!

Missa inte när vi lägger ut nya tjänster, följ oss på Linkedin och ha koll på vår hemsida. Du är välkommen med din spontanansökan här.

AMF Fastigheter kontor

Vad vi söker hos en framtida kollega

Hållbarhetsfrågorna står högt upp på dagordningen hos oss och ligger som ett paraply över allt vi gör. Om du känner att de frågorna är viktiga även för dig, så har du hittat rätt. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker om dynamiska arbetsmiljöer då det händer mycket hos oss och tempot kan vara stundtals högt.

 

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov. Vi tror också att vi blir bättre tillsammans med andra, därför blir allt så mycket lättare om du tycker om att jobba i grupp.

 

Vi letar efter nya förmågor som inte är rädda för att ställa frågor och ta egna beslut, som gärna tänker utanför den berömda boxen men som också inser när det är dags att ta ett steg tillbaka till förmån för att kunna driva saker framåt.

Vilka som jobbar här

På AMF Fastigheter är vi runt 140 medarbetare som tillsammans med staden, våra hyresgäster och andra samarbetspartners jobbar för att utveckla stadsrum där människor vill vara. Våra medarbetare hittar du bland annat ute i våra fastigheter där fastighetschefer, uthyrare, fastighetstekniker, teknisk förvaltare och floor manager brukar hålla till. Det är ute i fastigheterna och på våra handelsplatser som den viktiga kontakten med våra hyresgäster och kunder främst sker. Hos oss ryms även andra spännande tjänster som projektcontroller, fastighetsutvecklare, energistrateg, hållbarhetschef, projektledare bygg, fastighetsinvesterare och projektutveckling inom hållbarhet samt andra administrativa, kreativa och stöttande roller.

 

Utöver det så har vi ett omtyckt traineeprogram för nyexaminerade fastighetstekniker och teknisk förvaltare samt tar emot praktikanter inom olika områden men ofta inom fastighetsteknik.

Hållbar byggnation i fastigheter
Projektutvecklingsgrupp AMF Fastigheter
Fastighetstekniker i Gallerian AMF Fastigheter Tekniker i Gallerian

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar hållbara platser där människor vill vara.

Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta HR.

Frida Rönquist HR-partner AMF Fastigheter

Frida Rönquist, HR-partner

Helena Molinera, HR-chef AMF Fastigheter

Helena Molinero, HR-chef