Att hyra kontor av AMF Fastigheter – vad du får som hyresgäst

Söker ni ett kontor som kan locka till sig och behålla de bästa medarbetarna och talangerna? Hos oss hittar ni attraktiva lokaler med de bästa lägena i Stockholms innerstad, Marievik - Liljeholmen och Sundbyberg. Toppmodernt, hållbart och tryggt på platser där era medarbetare vill vara. Både på och efter jobbet.

Stockholmsverken

AMF Fastigheter är en långsiktig fastighetsägare med många stora kontorslokaler med de bästa lägena i Stockholm och Sundbyberg. Med fokus på hållbarhet och långsiktig kvalitet, skapar vi miljöer och sammanhang som får dina medarbetare att trivas, mötas och prestera på topp. Se allt som ingår när ni hyr hos oss! 

Som hyresgäst hos oss får du:

Ett attraktivt kontor med bästa läge

Våra toppmoderna kontor ligger på attraktiva adresser i Stockholms innerstad, Liljeholmen/Marievik och Sundbyberg, med direkt närhet till utmärkta kommunikationer och med all önskvärd service i huset eller precis runt hörnet 

 

Alla våra lokaler har en genomgående mycket bra teknisk standard, välkomnande entréer, påkostad inredning och hög säkerhet. 

Ett levande och inspirerande kvarter

På AMF Fastigheter jobbar vi inte bara med fastigheter. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi drivs av att utveckla hållbara, dynamiska, trygga och inkluderande stadsrum som får människor att utvecklas, inspireras och må riktigt bra. Som hyresgäst hos oss AMF Fastigheter bli du del av ett positivt sammanhang med andra attraktiva hyresgäster i kvarteret och du får även en direkt närhet till restaurang, handel och bra kommunikationer.

Ett kontor som lockar och behåller rätt talanger

Kontoret har blivit allt viktigare för att locka till sig rätt talanger och behålla värdefulla medarbetare. Lokalens läge och utformning har blivit en viktig faktor för rekrytering. 

För ett bolag som växer är kontoret därför en av de absolut viktigaste tillgångarna för att attrahera och behålla sina medarbetare.  

En flexibel och engagerad fastighetsägare

Tillsammans med våra hyresgäster vill vi hjälpa er att skapa den bästa tänkbara kontoret som gör att du och dina anställda gör ett så bra jobb som möjligt. Vi vill vara er partner genom hela företagets resa hos oss. Vi som fastighetsägare och hyresvärd är flexibla och hjälper er när ni behöver ändra lokalen under resans gång.

En hållbar och miljöanpassad lokal

Ett hållbart kontor är ett attraktivt kontor. Hos oss får du ett miljöanpassat kontor som lever upp till kraven på hållbarhet och miljö. Varsamt designat för att minska kontorets klimatpåverkan så mycket som möjligt. Med vår smarta klimatportal kan du också se din förbrukning och följa upp din miljöpåverkan från lokalerna du hyr.

 

I våra kontor är det lätt att skapa en hållbar arbetsmiljö. Oavsett årstid och temperatur kan ni arbeta i ett perfekt inomhusklimat. Teknikstrul och wifi-trubbel brukar också lysa med sin frånvaro. Alla våra bidrar till att skapa den bästa arbetsmiljön för era anställda.

Bekväm service i huset

Vi tror på att skapa arbetsplatser där det vi vill ha i vår vardag alltid finns nära till hands. Därför utrustar vi våra kontorsbyggnader med gym, garage, laddplatser, cykelservice restauranger och annan bekväm service. För vi vill att våra hyresgäster ska kunna träna, shoppa och äta gott på kontoret – eller precis runt hörnet.

Inspirerande sammanhang

I våra kontor blir ni del av ett inspirerande sammanhang. Vi är måna om de gemensamma ytorna där vi skapat loungeplatser och inspirerande rum för möten och samtal. Ytor där man kan låta kreativiteten flöda fritt eller bara slappna av en stund och tanka ny energi. Platser där du och dina kollegor gärna vill vara.

Personlig service i alla led 

En stor fördel med att ha en stor värd som oss, är att vi har så många experter som står redo att ta hand om dig. Från den första kontakten när du börjar fundera på att byta kontor, via byggprojektledning till den dagliga driftservicen när ni är på plats i kontoret, har vi servicepersonal som jobbar för att underlätta så mycket som möjligt för dig som kund.

 

Vi har egen driftpersonal och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam.

Smart hyresgästapp förenklar arbetsdagen

Med vår app KUNO kan du som jobbar i något av våra kontor samla, direkt i din smartphone. Via appen får du bland annat tillgång till allt som händer i fastigheten där du jobbar på ett ställe: garage, cykelparkering, omklädningsrum och erbjudanden och förmåner från butiker, restauranger och gym i närheten. Här hittar du också driftinformation, service- och felanmälan, kontaktuppgifter och en anslagstavla med möjlighet att interagera med andra hyresgäster.

Möjlighet att växa och flytta vidare

Hur många är ni om några år? För många företag är det svårare än någonsin att svara på. Vi har möjlighet att hjälpa ditt företag att växa och erbjuda lösningar på dina förändrade lokalbehov.