Kontor och platser där människor vill vara

Vi skapar attraktiva och hållbara kontor i de bästa och mest centrala lägena i Stockholm och Sundbyberg. Men det stannar inte där. Vi drivs av att utveckla dynamiska, trygga och inkluderande kvarter och stadsdelar som lyfter staden.

Femte Hötorgshuset, Sergels torg

AMF Fastigheter är en långsiktig fastighetsägare med moderna kontor i olika storlekar för det lilla och stora företaget i de bästa och mest centrala lägena i Stockholm City, Södermalm, Marievik i Liljeholmen och Sundbyberg. Upptäck vad du får hos oss som hyresgäst.

Kontor med hög standard och bästa läget

Kontoret fortsätter att vara allt viktigare för att locka till sig rätt talanger och behålla värdefulla medarbetare. Efter pandemin har lokalens läge och utformning blivit en allt viktigare faktor för att locka tillbaka medarbetare från hemmakontoret och vid rekrytering. Våra fastigheter ligger på några av de bästa och mest centrala lägena i Stockholm och lokalerna har hög standard och anpassas efter era behov och önskemål.

 

På AMF Fastigheter jobbar vi inte bara med fastigheter. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Genom att tänka nytt, lyssna och samarbeta med andra har vi utvecklat och förändrat stadsrum från B-lägen till A-lägen och bidragit till en levande och attraktiv stad. Som hyresgäst hos oss blir du en del av ett positivt sammanhang med andra attraktiva hyresgäster i kvarter där du får direkt närhet till restaurang, handel, service, bra kommunikationer och kan erbjuda medarbetare en arbetsplats där läget är lika attraktivt som kontoret.

Reception Femte Hötorgshuset
Lokal i Femte Hötorgshuset.

Moderna kontor som anpassas efter era önskemål

Vi drivs av att skapa platser där människor vill vara och tillsammans med våra hyresgäster skapar vi fantastiska arbetsplatser som är lika funktionella för verksamheten som snygga. Med fokus på hållbarhet och långsiktig kvalitet skapar vi trygga och inspirerande miljöer och sammanhang som får dina medarbetare att trivas, mötas och prestera.

 

Tillsammans med dig som hyresgäst kan vi utforma ett kontor som passar just er verksamhet och vision. Och förändras era lokalbehov på vägen kan ni växa och utvecklas med oss.

Vi hjälper er med en arbetsplatsstrategi

Det senaste decenniet har vi insett vikten av att anpassa kontoret efter verksamheten och med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera och trivas på jobbet. Idag kan kontoret vara konkurrensfördel som både hjälper till att bygga företagskulturen och attrahera nya talanger. Med rätt planering kan kontoret spegla företagets värderingar och kultur och bli en mötesplats där medarbetarna vill vara. Vår arbetsplatsstrateg kan hjälpa ert företag , oavsett om ni idag är hyresgäst hos oss eller inte, med en arbetsplatsstrategi som blir till grund för en attraktiv och hållbar arbetsplats.

Skapa en hållbar arbetsplats

Som hyresgäst hos oss finns alla förutsättningar att skapa en mer hållbar verksamhet och göra ert kontor hållbart för både klimatet och medarbetarna. Tillsammans skapar vi lokaler som kan ge medarbetarna bästa tänkbara förutsättningar att både göra ett bra jobb och må bra på jobbet. Därför är det en självklarhet att våra lokaler kan erbjuda allt från bra akustik och perfekt temperatur året runt till ergonomiska arbetsplatser, inspirerande sociala ytor, moderna digitala mötesrum, tysta telefonrum och avkopplingsrum.

Personlig service och egen förvaltning

Vi är en långsiktig fastighetsägare som är måna om att både våra fastigheter och områden ska hålla idag och i framtiden. Våra lokaler är moderna med hög teknisk standard där varje fastighet har ett eget fastighetsteam för daglig driftservice och som finns där för våra hyresgäster med snabb och lättillgänglig personlig service. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam.

 

En självklar del av AMF Fastigheter är vår Servicehub som bland annat bemannar växel- och felanmälan dit du som hyresgäst kan vända dig med felanmälan eller bolla en fråga och få kontakta med rätt person. Genom en egen Servicehub får vi direktkontakt med våra hyresgäster och feedback som gör att vi kan utvecklas som hyresvärd och ge ännu bättre service.

 

Med vår app Kuno får våra hyresgäster tillgång till all information om händer i fastigheten där du jobbar och vad som gäller angående garage, cykelparkering, omklädningsrum och erbjudanden och förmåner från butiker, restauranger och gym i närheten. Här hittar du också driftinformation, service- och felanmälan och kontaktuppgifter, allt på ett och samma ställe i mobilen.

Fastighetstekniker på AMF Fastigheter
Service- och felanmälan dygnet runt.

Hos oss får du som hyresgäst:

En flexibel och engagerad fastighetsägare

Tillsammans med våra hyresgäster vill vi hjälpa er att skapa den bästa tänkbara kontoret som gör att du och dina anställda gör ett så bra jobb som möjligt. Vi vill vara er partner genom hela företagets resa hos oss. Vi som fastighetsägare och hyresvärd är flexibla och hjälper er när ni behöver ändra lokalen under resans gång.

En hållbar och miljöanpassad lokal

Ett hållbart kontor är ett attraktivt kontor. Hos oss får du ett miljöanpassat kontor som lever upp till kraven på hållbarhet och miljö. Varsamt designat för att minska kontorets klimatpåverkan så mycket som möjligt. Med vår smarta klimatportal kan du också se din förbrukning och följa upp din miljöpåverkan från lokalerna du hyr. I våra kontor är det lätt att skapa en hållbar arbetsmiljö. Oavsett årstid och temperatur kan ni arbeta i ett perfekt inomhusklimat.

Inspirerande sammanhang

I våra kontor blir ni del av ett inspirerande sammanhang. Vi är måna om de gemensamma ytorna där vi skapat loungeplatser och inspirerande rum för möten och samtal. Ytor där man kan låta kreativiteten flöda fritt eller bara slappna av en stund och tanka ny energi. Platser där du och dina kollegor gärna vill vara.

Möjlighet att växa och flytta vidare

Hur många är ni om några år? För många företag är det svårare än någonsin att svara på. Vi har möjlighet att hjälpa ditt företag att växa och erbjuda lösningar på dina förändrade lokalbehov.

Kontakta oss om du är intresserad av att hyra lokal i våra fastigheter. Vi hjälper dig gärna att hitta ert nya kontor.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

073-073 93 64

Uthyrare AMF Fastigheter Maria Krumlinde

Maria Krumlinde, Ansvarig uthyrare Jakobsbergsgatan 24

070-257 80 30

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare kontor City & Jakobsbergsgatan 24

070-812 12 13

Mattias Bäckman, Uthyrare kontor Sundbyberg

076-778 42 48

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare kontor Kungsholmen, Sundbyberg, och Södermalm

070-725 85 56

Magnus Carlsson uthyrare AMF Fastigheter

Magnus Carlsson, Uthyrare kontor Marievik och City

076-894 45 40

Kajsa van Dijck uthyrare AMF Fastigheter

Kajsa van Dijck, Uthyrare kontor Marievik

076-112 08 83

Visar 33 lediga lokaler