I hjärtat av Södermalm

Välkommen till Skanstull. Ringen ligger där Södermalm börjar och slutar – och har varit en självklar mötesplats för Södermalmsbor och besökare i över 40 år. Idag är det en modern och uppskattad handelsplats för vardagsärenden, matupplevelser med vänner och inspirerande shopping. Ringen underlättar vardagen för både boende och arbetande på Södermalm.

Teatern i Ringen centrum
Bröd i Teatern i Ringen på Södermalm

Matglädje på Teatern

År 2016 invigdes Teatern – ett helt unikt restaurangkoncept där några av landets främsta kockar tolkar konceptet snabbmat på ett nyskapande vis. Snabbt, enkelt och opretentiöst. Idag har Teatern utvecklats till en levande matdestination dit besökare från hela Stockholm tar sig för njuta av snabbmat av absolut högsta klass.

Livet kring Ringen

Ringen är beläget i korsningen Götgatan och Ringvägen, mitt i pulserande Södermalm som med sina cirka 102 000 invånare är Stockholms mest tätbefolkade stadsdel.

 

På Södermalm samlas företagare, unga medvetna, entreprenörer och designers från hela Sverige för att förvekliga sina idéer. Till Ringen tar sig Södermalmsbor för att uträtta vardagsärenden, äta på Teatern och shoppa. Med 4,5 miljoner besökare per år är Ringen den perfekta platsen att möta Södermalmsbon.

 

Härifrån är det nära till allt

Medborgarplatsen med sitt rika utbud av restauranger, barer och kultur ligger bara några minuter ner för Götgatan. Nytorget med sina många caféer och uteserveringar ligger alldeles runt knuten och Tantolunden och Vitabergsparken med sina gröna områden om varsin sida av Ringen. Närheten till Clarion Hotell, Avicii Arena och Tele2 Arena lockar både lokala och internationella besökare. I närheten ligger även flertalet träningsanläggningar och gymnasieskolor.

 

Många besökare bor i närheten av Ringen men en stor andel arbetar även i området. Flera stora företag som Åhléns, White Arkitekter och kontorshotellet Regus ligger på promenadavstånd från Ringen. Det är en uppskattad handelsplats som återhämtar sig snabbt efter pandemin och växer i popularitet.

Take-away kasse från Teatern i Ringen centrum

Är du intresserad av att etablera i Ringen? Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Anna Hammarbäck-Lind

Anna Hammarbäck Lind, Uthyrare retail

070-615 40 77

Sara Wernersson uthyrare AMF Fastigheter

Sara Wernersson, Uthyrare pop up och korta kontrakt

076-146 10 79

Är du hyresgäst i Ringen? Vi finns här för dig.

Lena Rune centrumchef Ringen AMF Fastigheter

Lena Rune, Centrumchef Ringen

072-456 33 27