Jobba som centrumchef

Skapa kontakt med oss

Just nu har vi inga lediga tjänster som centrumchef - men skapa gärna kontakt med oss

Vill du vara med och utveckla en av våra mest spännande platser? Har du dessutom ett intresse för affärer, trender, kunder och retail? Då kan rollen som centrumchef i Mood passa dig!

Vad en centrumchef arbetar med hos AMF Fastigheter

Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi inte bara har våra fastigheter för ögonen utan strävar efter att skapa hela kvarter som lyfter staden. Mitt i city och med vår handelsplats Mood som ett nav, har vi utvecklat ett kvarter bestående av fyra hus, med fokus på delaktighet och innovation. Nu letar vi efter en centrumchef för handelsplatsen.

 

I rollen som centrumchef ansvarar du för att Mood har en hög attraktionskraft med nöjda besökare och hyresgäster som resultat. Du är en del av teamet i kvarteret Mood och rapporterar till marknadsområdeschefen. Tillsammans med teamet ansvarar ni för utvecklingen av kvarteret. Er framgång bygger på nyfikenhet, lyhördhet och bra relationer med kunder och andra samarbetspartners.

 

Du är vår viktigaste länk mellan våra hyresgäster och verksamheten. Du arbetar nära våra hyresgäster, vår driftorganisation, marknadsområdeschef, fastighetschef, uthyrning och marknadsteamet. På toppen av det har du även många externa kontakter.

 

Som centrumchef har du resultatansvar, vilket innebär ansvar för både kostnads- och intäktssidan. Du har även det övergripande ansvaret för handelsplatsens drift och utveckling samt att du är med och bidrar till kvarterets utveckling.

 

Personliga egenskaper och erfarenheter

Miljön hos oss präglas av dynamik, innovation och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som vi har och att du är bra på att hitta kreativa lösningar som skapar resultat i stort som smått.

 

Du ser nya möjligheter, vill testa nya idéer och du följer nyfiket trender i omvärlden. Du är prestigelös och hugger i där det behövs. Du har kompetens och vilja att jobba med viss affärsutveckling gällande platsen.

 

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov.  Den egenskapen, tillsammans med samarbetsförmåga sätter vi stor vikt vid då du har många kontaktytor, både interna och externa, i vardagen.

 

I övrigt ser vi gärna att du har: 

  • Akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande på minst kandidatnivå
  • Minst 10 års arbetslivserfarenhet varav 5 med liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet och intresse av att stödja och utveckla affären för oss och våra kunder
  • Erfarenhet av att kravställa och arbetsleda olika typer av samarbetspartner
  • Ett strukturerat arbetssätt
  • Affärsmannaskap och erfarenhet av resultat och budgetansvar
Kollegor AMF Fastigheter lediga jobb

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vårt övergripande uppdrag är att bidra till en stabil avkastning till pensionsbolaget AMF:s cirka 4 miljoner sparare. Vi drivs av att skapa hållbara och dynamiska stadsrum som får människor att inspireras, växa och må riktigt bra.