Mäster Samuelsgatan 20

plan 5, 1380 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  1380 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 97 + 12 arbetsplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig juni 2024

 • Byggår

  Byggår 1978 renoveringsår 2012

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad Silver

 • Terrass

  Privat altan

 • Gym

  Gym

 • Restaurang

  Restautanger

 • Butiker

  Butiker

 • Konferens

  Konferens & coworking i Epicenter

Kontakta uthyrare Mikael

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren

Uthyrare Kontor

070-812 12 13

Representativt kontor med egen altan mitt i City

Med kontor i attraktiva kvarteret Mood sitter ni i Sveriges bästa kontorsläge med allt vad Stockholm har att erbjuda. Lokalen ligger ovanpå populära handelsplatsen Mood med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer. Den här stora ljusa lokalen är perfekt för företaget som värdesätter en fin lokal att samla medarbetarna i och som har ett centralt läge. Lokalen har två entréer vilket underlättar en intern och extern del. Från huvudentrén möts du av stora fönster från golv till tak med utsikt mot Mäster Samuelsgatan. Förutom en välplanerad flexibel lokal med Stockholms bästa läge finns här även en stor privat altan på innergården.

 

Antal arbetsplatser och utformning är ett förslag, tala gärna med vår uthyrare Mikael så berättar han mer.

Mood - ett av Stockholm citys mest eftertraktade kontorslägen

Kvarteret Mood ligger mitt i hjärtat av Stockholm City, omgivet av de klassiska gatorna Norrlandsgatan, Regeringsgatan, Jakobsbergsgatan och Mäster Samuelsgatan. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter och till Sergels torg är promenaden cirka 500 meter.

Faciliteter i lokalen och huset

Alla våra lediga lokaler i Stockholm city

Våra lediga lokaler i Stockholm city är Sveriges mest eftertraktade lokaler med Stockholms mest centrala läge. I city har du närhet till allt vad nöjen, kommunikation och service har att erbjuda.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.