Svalan 9 är en modern kontorsfastighet i Stockholm City med åtta våningsplan ovan mark och två källarplan. I byggnadens mitt finns en större ljusgård med reception och trevliga miljöer. Kontorslokalerna är öppna och lätta att anpassa.

Omgivningen runt fastigheten

Fastigheten ligger mycket centralt på den nedre delen av Norrmalm alldeles invid Klara Kyrka och med bara ett par minuters promenad till Sergels Torg och övriga city med butiker, restauranger och kultur.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Klara Södra Kyrkogata 18. Till Stockholm Centralstation med tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg tar det bara ett par minuter att promenera, likaså till Cityterminalen med flygbussar och Arlanda Express.

Parkering

Garage finns i fastigheten.

Miljö

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön. Därför har vi på AMF Fastigheter ett självklart ansvar att tänka långsiktigt när vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter. Det gör vi genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering. Våra elinköp är alltid märkta Bra Miljöval och vi väljer klimatneutral fjärrvärme och fjärrkyla.

Fastighetsservice

Vi på AMF Fastigheter har egen driftpersonal och varje fastighet har sitt eget team. Våra fastighetstekniker finns regelbundet på plats och som hyresgäst kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med ditt fastighetsteam. Läs mer om vad som gäller för denna fastighet på hyresgästsidan.