Jakobsbergsgatan 13, 605 kvm, plan 5

MOOD
Planritning Jakobsbergsgatan 13 plan 5 605 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

605 kvm, Plan 5 av 10

 

Den här lokalen med tillgång till egen uteplats är perfekt för företaget som uppskattar ett kontor mitt i city på en av Stockholms mest eftertraktade adresser.

 

Byggår 1978, renoverat 2012

 

Miljöcertifiering  Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 44 varav 42 öppna och 2 i rum. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 6 tysta rum.

 

Pentry 1

Kontor med fantastiskt cityläge och terrass

Kliv in i en ljus lokal med fönster i tre väderstreck som dessutom har en stor uteplats att fika eller luncha vid, och som ligger mitt i city! Med kontor i attraktiva Mood-kvarteret sitter ni i Sveriges bästa kontorsläge med allt vad Stockholm har att erbjuda. Lokalen är beläget ovanför populära Mood-gallerian med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer.

 

Det är en flexibel planlösning med flera olika typer av rum som stödjer hybrida arbetssätt och gör lokalen flexibel. Här kan medarbetare arbeta ostört medans besök eller möten hålls i anslutning till entrén. Från ytorna för lunch och lounge har ni utsikt ner på restaurangen ChouChous häftiga uteservering i Mood-gallerian.

 

Det här är en unik möjlighet som inte ofta dyker upp i det här kvarteret. Genom vår app får även alla våra hyresgäster ta del av erbjudanden och nyheter i kvarteret från till exempel restauranger, butiker och gym.

Mood District på sommaren i Stockholm City

Kontakta uthyrare Mikael

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren

Uthyrare Kontor

070-812 12 13

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Gallerian MOOD Stockholm Mood-kvarteret i Stockholm

Kvarteret är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Stockholm City

Visar 13 lediga lokaler