Östgötagatan 12

plan 3, 686 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  686 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 66 arbetsplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig omgående

 • Byggår

  Byggår 1964, renovering 2011

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad iDrift Silver

 • Terrass

  Privat terrass inomhus

 • Restaurang

  Restaurang

 • Coworking

  Coworking & konferens

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Annorlunda kontor som tar all uppmärksamhet

Den här lediga lokalen kan användas som kontor och showroom och öppnar upp en unik möjlighet att sitta centralt på Södermalm. Mitt i centrala Södermalm ligger den här profilerande lokalen med representativ entré från ljusgården. Lokalen är uppdelad i två delar som länkas samman med en glasgång. Den ena delen är perfekt för lugna arbetsplatser och den andra för social yta för medarbetare och besökare, här finns även pentry. Lokalen ligger i fastigheten Pelarbacken och har en egen terrass inomhus i ljusgården som därför kan nyttjas alla månader på året och takfönsterna ovanför släpper in härligt ljus i lokalen. Lokalen stödjer hybrida arbetssätt med två mötesrum, fyra fokusrum och en mötespodd, plus en reception.

 

Lokalen stimulerar till kreativitet och att tänka utanför det traditionella. Det här kontoret går helt i linje med arbetsplatsen som en mötesplats, kontakta uthyrare Jakob för att diskutera vilken lösning ert företag behöver.

Pelarbacken har miljösmarta kontor mitt på Södermalm

Pelarbacken har ett fantastiskt centralt läge på Södermalm, mitt emellan Götgatsbacken och Mosebackeområdet. I fastigheten finns coworking hos Embassy House och populära restaurangen La Neta. Pelarbacken är en modern byggnad med många miljösmarta energilösningar som minskar husets energianvändning med över 50 procent.

Faciliteter i lokalen och huset

Alla våra lediga lokaler på Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag. I våra hus hittas bolag bland annat  inom media, digital utveckling, design, spelutveckling och arkitektur.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.