Östgötagatan 12

plan 9, 1899 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  1899 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 146 arbetsplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig omgående

 • Byggår

  Byggår 1964, renoveringsår 2011

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad iDrift Silver

 • Terrass

  Privat terrass

 • Coworking

  Coworking

 • Restaurang

  Restaurang

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Kontor med egen terrass och fantastisk utsikt

Högst upp i fastigheten vid Medborgarplatsen ligger den här effektiva lokalen med utsikt över Söders takåsar och en egen terrass. Lokalens kärna är mycket representativ med sociala ytor och mötesrum och är perfekt för att samla medarbetare och besökare i. Ingången till lokalen leder besökaren direkt in i kärnan vilket gör lokalen perfekt för att skilja det externa från det interna. Lokalen har bra ytor och rum för att hålla seminarier och större presentationer. Ett av rummen rymmer cirka 50 personer och om mindre mötesytor är mer aktuellt går det bra att dela av ytan. I lokalen skapar vi ett helt nytt pentry som är bra avdelat från arbetsplatser och i direkt anslutning till lokalens terrass.

 

Här sitter ni mitt på centrala Södermalm vid Medborgarplatsen med butiker, restauranger och nöjen direkt utanför dörren.

Pelarbacken har miljösmarta kontor mitt på Södermalm

Pelarbacken har ett fantastiskt centralt läge på Södermalm, mitt emellan Götgatsbacken och Mosebackeområdet. I fastigheten finns coworking hos Embassy House och populära restaurangen La Neta. Pelarbacken är en modern byggnad med många miljösmarta energilösningar som minskar husets energianvändning med över 50 procent.

Faciliteter i lokalen och huset

Alla våra lediga lokaler på Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag. I våra hus hittas bolag bland annat  inom media, digital utveckling, design, spelutveckling och arkitektur.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.