Rosenlundsgatan 40

plan 4, 964-1112 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  964-1112 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 63-75 arbetsplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig januari 2025

 • Byggår

  Byggår 1929 renoveringsår 2015

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad iDrift

 • Terrass

  Privat takterrass

 • Arbetssätt

  Egen biosalong

 • Restaurang

  Restaurang

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Industrihistoria möter toppmodernt kontor med takterrass

Den här lokalen passar utmärkt för företaget som uppskattar något extra och som vill skapa en spännande mötesplats för medarbetare och besökare. Lokalen som ligger i hjärtat av Södermalm vid Södra stationsområdet har stora ytor för öppna arbetsplatser och aktiviteter som samlar medarbetare och besökare. Från den tillhörande takterrassen har du 360 graders utsikt över Södermalms takåsar och är underbar för afterwork under varma dagar. Ljusinsläppet är fantastiskt från både glastak och glasväggar in mot ljusgården och ger lokalen dess rymd. Det här kontoret blir något annorlunda med en egen biosalong i lokalen, perfekt för presentationer och visningar av digitalt material. Den här lokalen finns med två möjliga planlösningar med 964 eller 1112 kvadratmeter. Kontakta gärna uthyrare Jakob för att diskutera era behov.

Tobaksmonopolet har toppmoderna kontor i Stockholm Design District

Kvarteret Tobaksmonopolet är beläget i hjärtat av Södermalm och är fullt av spännande arkitekturhistoria. Här hittar du nyrenoverade och miljöklassade kontor och lokaler med hög teknisk standard, perfekt för såväl kontor som showroom. Mitt i fastigheten finns en gemensam ljusgård som har olika typer av loungeplatser och arbetsplatser där hyresgästerna i huset kommer för att jobba, fika eller låna för event. Varje år hålls Stockholm Furniture Fairs efterfest i ljusgården.

Faciliteter i lokalen och huset

Alla våra lediga lokaler på Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag. I våra hus hittas bolag bland annat  inom media, digital utveckling, design, spelutveckling och arkitektur.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.