Södermalmsallén 36

plan 7, 1133 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  1133 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 75 arbetsplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig mars 2025

 • Byggår

  Byggår 1933, renoveringsår 2016

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad iDrift Silver

 • Terrass

  Två privata terrasser

 • Gym

  Gym

 • Restaurang

  Restauranger

 • Konferens

  Konferensanläggning

 • Miljörum

  Miljörum

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Ljust kontor i högt läge med två terrasser

Högt upp i huset, mitt på centrala Södermalm, hittar du den här ljusa och luftiga lokalen med utsikt över Söders takåsar samt med två härliga terrasser! Lokalen är i mycket bra skick och genomgående med gott om stora fönster ut mot både Magnus Ladulåsgatan samt mot den bilfria parkgatan Södermalmsallén. Layouten möjliggör verkligen gott om plats för ljusa arbetsplatser. Från entrén nås flera mötesrum, pentry, pausyta och den ena terrassen vilket ger ett välkomnande intryck. Enkelt att dela upp i en extern- och intern del. Det finns en blandning av ytor för fasta- och flexibla arbetsplatser. Mötesrum i olika storlekar, hybrida mindre rum, pentry med större angränsade ytor möjliga att dubbelnyttja för till exempel större presentationer, townhalls, plats för reception samt välkomnande kaffestation. Möjlighet finns även att nyttja trappa direkt ned till en innergård.

 

På det här kontoret finns alla förutsättningar för att samla medarbetare och besökare och göra det till en attraktiv mötesplats. Antal arbetsplatser och utformning är ett förslag, tala gärna med vår uthyrare Jakob så berättar han mer.

Fatburen har inspirerande kontor mitt på Södermalm

Fatburen är en av våra mest hållbara fastigheter och här blir ni grannar till några av Sveriges största spelutvecklingsföretag och andra kreativa företag. I huset finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym, med Medborgarplatsens och Söders utbud utanför dörren. I den gemensamma ljusgården finns fåtöljer, bord och stolar för socialt utbyte eller informellt möte. Ljusgården går även att hyra för event och i huset finns konferensanläggning att hyra.

Faciliteter i lokalen och huset

Alla våra lediga lokaler på Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag. I våra hus hittas bolag bland annat  inom media, digital utveckling, design, spelutveckling och arkitektur.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.