Jakobsbergsgatan 13, 612 kvm, plan 8

MOOD
Planritning Jakobsbergsgatan 13 plan 8 612 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

612 kvm, Plan 8 av 9

 

Det här är den perfekta lokalen för företaget som uppskattar att sitta mitt i city med ett stort utbud av omtalade restauranger, nöjen och shopping precis utanför dörren och samtidigt få ett kontor som underlättar fokuserat arbete och ta emot kunder i.

 

Byggår 1978, renoverat 2012

 

Miljöcertifiering  Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 44 enligt befintlig planlösning. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 4 mötesrum och 3 tysta rum.

 

Pentry 1

Utmärkt lokal för fokusarbete mitt i city

Med kontor i attraktiva MOOD-kvarteret sitter ni i Sveriges bästa kontorsläge med allt vad Stockholm har att erbjuda. Lokalen ligger i fastigheten Oxen Större och precis ovanför populära handelsplatsen MOOD med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer.

 

I den här lokalen tar du med lätthet emot kunder eller besökare där mötesrum i olika storlekar ligger i anslutning till entrén och loungeytan. Här finns även en stor variation på arbetsplatser i rum som underlättar fokuserat arbete.

 

Kommunikationsläget är perfekt för pendlande medarbetare som med lätthet kan ta sig till kontoret med tunnelbana, pendeltåg eller för kunder som kommer med närliggande Arlanda Express. Läget gör att nöjen aldrig är långt bort och genom vår app erbjuder vi även alla våra hyresgäster ta del av erbjudanden och nyheter i kvarteret från till exempel restauranger, butiker och gym.

 

Fastighet Oxen entré från Mäster Samuelsgatan

Kontakta uthyrare Johanna

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Johanna Gattberg AMF Fastigheter

Johanna Gattberg

Uthyrare Kontor

076-779 17 21

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Gallerian MOOD Stockholm Mood-kvarteret i Stockholm

Kvarteret är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Stockholm City

Visar 10 lediga lokaler