Norrlandsgatan 15, 756 kvm, plan 8

MOOD
Planritning lokal Norrlandsgatan 15 756 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

756 kvm, Plan 8 av 10

 

Flexibel lokal med stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över citys takåsar i ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen i Mood-kvarteret.

 

Byggår 1978, renoverat 2012

 

Miljöcertifiering  Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 52 plus 6 enligt befintlig planlösning, öppna platser och i rum. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 4 mötesrum och 11 tysta rum.

 

Pentry 1

Unik lokal med fantastiskt läge

Den här välplanerad lokalen mitt i city är perfekt för företaget som söker ett centralt kontor mitt i stadens puls som samtidigt stödjer hybrida arbetssätt och erbjuder många rum i olika storlekar. Med kontor i attraktiva MOOD-kvarteret sitter ni i Sveriges bästa kontorsläge med allt vad Stockholm har att erbjuda. Lokalen ligger i fastigheten Oxen Större och precis ovanför populära handelsplatsen MOOD med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer.

 

Lokalen har många flexibla ytor som möjliggör både externa och interna delar som underlättas av två separata ingångar så väl som olika typer av arbetsplatser. Det här kontoret har mycket karaktär och en häftig planlösning där ni har möjlighet att sätta er personliga prägel. Inga större lokalanpassningar behövs vilket möjliggör snabb inflyttning.

 

Genom vår app erbjuder vi även alla våra hyresgäster ta del av erbjudanden och nyheter i kvarteret från till exempel restauranger, butiker och gym.

Entré trapphus, Norrlandsgatan 15

Kontakta uthyrare Mikael

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren

Uthyrare Kontor

070-812 12 13
Gallerian MOOD Stockholm

Kvarteret är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Stockholm City

Visar 13 lediga lokaler