Mer än bara fastigheter

Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsplatser, och kvarteren runt omkring. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi inte bara har våra fastigheter för ögonen, utan vi ser också till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. Med moderna arbetsplatser, inspirerande handelsplatser, fantastiska taklandskap, unika hotell, restauranger, mötesplatser, innovationshus och mycket mer, vill vi vara med och utveckla Stockholm.

Våra hittills största projekt är Urban Escape vid Brunkebergstorg och utvecklingen av kvarteren runt Mood Stockholm. I december 2015 lanserade vi också Teatern, en helt ny matscen i Ringen Centrum vid Skanstull. Just nu utvecklar vi Stockholmsverken, Söders kreativa mötesplats, och 2021 är planen att öppna 5:e Hötorgshuset med bland annat Space och Avicii Experience.

Möjliggörare

Vår önskade position är att vara en "möjliggörare". Positionen uttrycker vår ambition att vara mer än ett traditionellt fastighetsbolag som hyr ut kvadratmeter och fokuserar på basparametrar. Det innebär att vi genom att våga göra saker annorlunda och enbart det som skapar värde gör skillnad för individer och företag, vilket därmed bidrar till samhällets utveckling.

På AMF Fastigheter försöker vi spana in i framtiden och ligga steget före. Vi tänker utanför de gängse ramarna och anstränger oss att leva som vi lär. Våra kommersiella fastigheter har dedikerade fastighetsteam som dagligen finns på plats för ett vardagsnära samarbete med våra hyresgäster. Inom bolaget och tillsammans med våra hyresgäster och samarbetspartners är vi övertygade om att vi når ett bättre resultat. Ett av våra ledord är därför "medskapande".

Hitta och kontakta oss

Idag är vi ca 100 medarbetare. Vårt huvudkontor är beläget på Regeringsgatan 59, mitt i Stockholm City. Kom i kontakt med oss via växeln 08-600 68 00.

Är du intresserad av att bli en av oss?

Läs mer under Jobba med oss.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig som hyresgäst?

Läs mer under Lediga lokaler eller kontakta oss direkt.