Mer än bara fastigheter

Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsplatser, och kvarteren runt omkring. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi inte bara har våra fastigheter för ögonen, utan vi ser också till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden. Med moderna arbetsplatser, inspirerande handelsplatser, fantastiska taklandskap, unika hotell, restauranger, mötesplatser, innovationshus och mycket mer, vill vi vara med och utveckla Stockholm.

Våra hittills största projekt är Urban Escape vid Brunkebergstorg och utvecklingen av kvarteren runt Mood Stockholm. I december 2015 lanserade vi också Teatern, en helt ny matscen i Ringen Centrum vid Skanstull. Just nu utvecklar vi även Stockholmsverken, Söders kreativa mötesplats, på Södermalm och i april lanserade vi The Lobby, ett helt nytt koncept för framtidens handel .

Samverkan, engagemang och arbetsglädje

På AMF Fastigheter försöker vi spana in i framtiden och ligga steget före. Vi tänker utanför de gängse ramarna och anstränger oss att leva som vi lär. Våra kommersiella fastigheter har dedikerade fastighetsteam som dagligen finns på plats för ett vardagsnära samarbete med våra hyresgäster. Genom att skapa riktigt bra förutsättningar för samverkan, engagemang och arbetsglädje – inom bolaget och tillsammans med våra hyresgäster och samarbetspartners, är vi övertygade om att vi når ett bättre resultat. Ett av våra ledord är därför "medskapande".

Hitta och kontakta oss

Idag är vi ca 100 medarbetare. Vårt huvudkontor är beläget på Regeringsgatan 59, mitt i Stockholm City. Kom i kontakt med oss via växeln 08-696 31 00.

Är du intresserad av att bli en av oss?

Läs mer under Jobba med oss.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig som hyresgäst?

Läs mer under Lediga lokaler eller kontakta oss direkt.