För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker om dynamiska arbetsmiljöer och att du gladeligen går den där extra milen för din kund som kan vara en kollega, en hyresgäst eller en samarbetspartner.

Det händer mycket hos oss och tempot kan vara stundtals högt. Därför är det bra om du tycker att förändringar är ganska så kul. Vi tror inte på att statiskt arbeta på i våra silos. För att kunna följa med i utvecklingen behöver vi kunna anpassa oss. Det går fort nu men det kommer att gå ännu snabbare framöver.

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov. Vi tror också att vi blir bättre tillsammans med andra och ett av våra nyckelord är medskapande, därför blir allt så mycket lättare om du tycker om att jobba i grupp.

Vi ifrågasätter för att testa nytt och därigenom hitta nya lösningar som skapar värde. Samtidigt så tycker vi om att göra det enkelt. Enkelt för alla som har att göra med oss. Vi letar därför efter nya talanger som inte är rädda för att ställa frågor, som gärna tänker utanför den berömda boxen men som också inser när det är dags att ta ett steg tillbaka till förmån för att kunna driva saker framåt.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss.