Jakobsbergsgatan 24, 750 - 7000 kvm

Mood
Reception på Jakobsbergsgatan 24 i MOOD District

Bli en del av framtidens hållbara och flexibla kontor

750 – 7000 kvm toppmodernt i anrikt kulturarv

 

Mitt i det dynamiska kvarteret Mood ligger Jakobsbergsgatan 24 – en ståtlig kontorsfastighet med anor från sekelskiftet som vi nu håller på att förvandla till en av Stockholm Citys mest attraktiva kontorsfastigheter. Genom hela bygget av fastigheten och utformningen av lokaler är hållbarhet är vår ledstjärna.

 

Ta ett halvt, ett helt eller flera våningsplan. Inflytt är planerad år 2024.

 

Byggår 1905 – 1908, 1912 och 2002

 

Tre byggnader

 

Gemensam reception

 

Konferensrum och hörsal

Kontor som håller i decennier

Vi bygger kontor i en dynamisk plats för möten med hållbarhet i fokus – för nutidens och framtidens behov och kontorstrender. Nu kan ditt företag säkra en ledig lokal i en flexibel fastighet som kan växa med tiden utan att behöva byggas om. Kulturarvet ska bevaras så mycket som möjligt men insidan får en rejäl upprustning.

 

Med modern teknik och hållbara lösningar minimerar vi energibehoven och gör kontoren smarta och anpassningsbara. Vi väljer bort tillfälliga trender, och bevarade trägolv, tidlösa färger och hållbara ytskikt blir i stället självklara val i inredningen.

 

Med vårt verktyg Klimatportalen kan alla hyresgäster på Jakobsbergsgatan 24 rapportera och följa upp sin miljöpåverkan från lokalerna och därefter ta miljömedvetna val.

Ljusgård på Jakobsbergsgatan 24 i MOOD District

Kontakta uthyrare Maria

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare AMF Fastigheter Maria Krumlinde

Maria Krumlinde

Uthyrare Kontor

070-257 80 30

Senaste nytt om Jakobsbergsgatan 24

Vill du veta mer om allt spännande som växer fram bakom dörrarna till Jakobsbergsgatan 24? Registrera dig till vårt nyhetsbrev:

Jericho på Jakobsbergsgatan 24 i MOOD District Jericho på Jakobsbergsgatan 24 i MOOD District

Kontoret idag är så mycket mer än en plats för arbete. Numera går vi till jobbet för att mötas, utbyta idéer och bygga kultur. Allt det här bygger vi in på Jakobsbergsgatan 24, som kommer att rymma alltifrån gemensamma lokaler och gårdar för möten, events, konferenser, pop ups och utställningar.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Stockholm City

Visar 13 lediga lokaler