Lokaler anpassade efter era behov och visioner

Vi drivs av att skapa toppmoderna och hållbara kontor som får människor att utvecklas, inspireras och må riktigt bra. Vi vill att du som hyresgäst ska kunna växa med oss och gör allt för att anpassa våra lokaler efter just ditt företags behov och visioner. Vi tror på långa relationer och vårt mål är att få våra hyresgäster att trivas, utvecklas och växa med oss.

Vi anpassar lokalen efter era förutsättningar

Vi har kontor i alla storlekar och kan anpassa lokalen efter just era önskemål. Både när ni flyttar in och under resans gång. Förändras era lokalbehov på vägen kan ni växa och utvecklas med oss. Vi kan hjälpa er att skala både upp och ner. Vårt största fokus är att få er att trivas och vi ser fram emot att få följa er på resan.

Skräddarsytt, nyckelfärdigt eller flexibelt kontor?

Våra hyresgäster har olika behov. En del har stora visioner och vill skapa något helt eget. Andra vill ha en nyckelfärdig och snabb lösning. Och vissa vill hyra ett mindre kontor och flytta in direkt. Oavsett vilket har vi en kontorslösning som passar er. Hur vill ni ha det?

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Skräddarsytt 

Vill ni anpassa ert kontor exakt efter er egen stil och smak? Ett skräddarsytt kontor är den perfekta lösningen om ni vill satsa på kontoret som varumärke och ta chansen att skapa en helt unik miljö och atmosfär för både medarbetare och kunder. Våra lokalexperter och inredare kan hjälpa er utforma ett hållbart kontor som passar just er verksamhet, skräddarsytt efter just era specifika behov.

Pentry lokal Södermalm AMF Fastigheter

Nyckelfärdigt 

Letar ni efter en lokal med riktigt bra läge och vill flytta in direkt? Då kan ett nyckelfärdigt kontor vara en mycket snabb och smidig lösning. Ni behöver inte lägga tid på lokalutformning och all fast inredning är redan på plats, det är bara att ta med era möbler och flytta in. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor i flera av våra fastigheter i centrala Stockholm. Perfekt för företag som söker ett attraktivt kontor med bra adress och kort avtalstid.

Personer utanför Stockholmsverken

Flexibelt

Behöver ni en lite mindre eller tillfällig lokal i Stockholm? Vi samarbetar med flera coworking-företag och kan erbjuda flexibla kontorsplatser och coworking. I medlemskapen ingår bland annat funktionella arbetsplatser, mötesrum, lounger, frukost, wifi, gott kaffe och inspirerande nätverkande med andra coworkingkollegor.

Hyresgäster från Right Sand Brands i Stockholmsverken

Hållbar lokalanpassning

Vi vill göra våra lokaler och kontor så hållbara och klimatvänliga som möjligt. Ett av våra högst prioriterade områden är därför att jobba smartare, bättre och med hållbara lokalanpassningar, i nära samarbete med våra hyresgäster och partners.

 

Vill ni göra ett så lågt koldioxidavtryck som möjligt när ni byter kontor och anpassar er nya lokal? Hos oss har ni mycket stora möjligheter att påverka ert klimatavtryck. Både när ni flyttar in och under tiden ni hyr er lokal hos oss.

Kontor att växa i eller flytta vidare med

Er lokal ska funka lika bra idag som om fem år. Därför är både våra kontor och vi som hyresvärd flexibla. Vi vill att våra kunder växer och utvecklas med oss. Det gör att vi kan erbjuda en stor variation av lösningar om ni får förändrade lokalbehov och vill växa, flytta eller byta stadsdel. Vi har en nära relation med många av våra hyresgäster och du som hyr kontor hos oss har en stor flexibilitet om och när dina lokalbehov ändras.