Magnus Ladulåsgatan 65

plan 5, 881 kvm

Snabbfakta om lokalen och fastigheten

 • Area

  881 kvm

 • Arbetsplatser

  ca 94 arbetsplatser

 • Tillträde

  Tillgänglig omgående

 • Byggår

  Byggår 1933, renoveringsår 2016

 • Miljöcertifiering

  Miljöbyggnad iDrift Silver

 • Restaurang

  Restauranger

 • Konferens

  Konferensanläggning att hyra

 • Cykelrum

  Garage & cykelrum

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Effektivt kontor för hybrida arbetssätt

Välkommen till ett ljust kontor högt upp i fastigheten med gott om fönster mot Södermalmsallén i norr och mot fastighetens inre ljusgård i söder. Lokalen ska genomgå ombyggnad och därför finns nu en ypperlig möjlighet att vara med och utforma lokalen efter era önskemål. Till den här lokalen finns alla förutsättningar för att skapa ett inspirerande kontor som stödjer hybrida arbetssätt. Utanför dörren finns Södermalms utbud av restauranger, nöjen, parker och service. Antal arbetsplatser är ett förslag, välkommen att kontakta uthyrare Jakob för att diskutera just era behov.

Fatburen har inspirerande kontor mitt på Södermalm

Fatburen är en av våra mest hållbara fastigheter och här blir ni grannar till några av Sveriges största spelutvecklingsföretag och andra kreativa företag. I huset finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym, med Medborgarplatsens och Söders utbud utanför dörren. I den gemensamma ljusgården finns fåtöljer, bord och stolar för socialt utbyte eller informellt möte. Ljusgården går även att hyra för event och i huset finns konferensanläggning att hyra.

Faciliteter i lokalen och huset

Alla våra lediga lokaler på Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag. I våra hus hittas bolag bland annat  inom media, digital utveckling, design, spelutveckling och arkitektur.

Loungeyta i lokal i Femte Hötorgshuset

Arbetsplatsen är mer än bara en plats att jobba på. Kontoret ska även vara en mötesplats för medarbetarna och en möjlighet att stärka företagets varumärke och kultur. Med en tydlig arbetsplatsstrategi får medarbetarna rätt förutsättningar att prestera bättre och trivas på jobbet.