Landsvägen 50 plan 2, 461 kvm

Sundbyberg
Planritning Landsvägen 50A 461 kvm plan 2
Ladda ner planritningen nedan.

461 kvm, Plan 2 av 5

 

På bästa läget i Sundbyberg finns kanske husets finaste lokal. Fint hörnläge i högt och fritt läge med stora fönster åt tre väderstreck, vilket ger ett kontor som badar i ljus.

 

Byggår 2006

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver iDrift

 

Arbetsplatser 36. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 2 mötesrum och 5 tysta rum.

 

Pentry 1

Fantastisk lokal med stor möjlighet att påverka

Lokalen ska totalrenoveras så det finns stor möjlighet att vara med och påverka utformningen. Det här är ett sällsynt tillfälle att kunna hyra ett fantastiskt fint kontor i ett ypperligt läge i centrala Sundbyberg, med allt vad området har att erbjuda i form av restauranger, service, folkliv och natur.

 

Garage finns i huset och för pendlande medarbetare är läget oslagbart. Runt hörnet av huset finns tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg som på några minuter tar en in till City. Flera populära restauranger, mysiga caféer och uteserveringar finns i området samt närhet till promenadstråk. I huset finns restaurang, bank, gym samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum.

Arbetsplatser ledig lokal Landsvägen 50 i Sundbyberg
Visionsbild av kontor.

Kontakta uthyrare Catrin

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö

Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du storstadspuls och en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Sundbyberg

Visar 6 lediga lokaler