Landsvägen 50 plan 2, 572 kvm

Sundbyberg
Ritning Landsvägen 50 572 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

572 kvm, Plan 2 av 5

 

Den här lokalen med stora fönster i ett högt och fritt läge ligger även Sundbybergs bästa läge med bra kommunikationer och flera restauranger runt hörnan.

 

Byggår 2006

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver iDrift

 

Arbetsplatser 42 med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 5 tysta rum.

 

Pentry 1

Ett ljust kontor med stora möjligheter

Kontoret har en mycket bra planlösning med öppna ytor och mindre rum som fyller behovet av avskildhet vid till exempel teams-möten. Stort och härligt pentry med loungeyta i ett avgränsat läge som gjort för gemenskap och samhörighet. Lokalen har idag redan en bra planlösning men möjlighet finns att öppna upp för att få ännu fler fria ytor.

 

Garage finns i huset och för pendlande medarbetare är läget oslagbart. Runt hörnet av huset finns tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg som på några minuter tar en in till City. Flera populära restauranger, mysiga caféer och uteserveringar finns i området samt närhet till promenadstråk. I huset finns restaurang, bank, gym samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum.

Social yta ledig lokal Landsvägen 50 i Sundbyberg
Fin loungedel i lokalen, visionsbild.

Kontakta uthyrare Catrin

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö

Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du storstadspuls och en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Sundbyberg

Visar 6 lediga lokaler