Östra Madenvägen 6, 5700 kvm

Sundbypark
Ritning kontor Östra Madenvägen 6
Ritning av våningsplan 2. Nedan kan du ladda ner planritning för alla våningsplan.

5700 kvm, kontor med 4 våningar

 

Ett kontor med stor potential att skapa något helt eget. Här sitter ni i ett helt eget hus och det finns oändliga möjligheter att skapa en plats för inspiration, möten och kreativitet.

 

Byggår 2002

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser ca 300 fördelat på fyra våningsplan

 

Högt i tak

 

Mycket ljusinsläpp

Hela huset blir ert kontor

Just nu har vi ett kontorshus i Sundbypark ledigt. Fastigheten ligger i ett expansivt område, där den nya stadsdelen Umami Park just nu färdigställs på andra sidan gatan. Det finns gott om restauranger och naturområden. Närheten till e4/e20, Arlanda och Bromma gör läget oslagbart för resande medarbetare eller besökare och här finns gott om parkeringsplatser. Ta chansen att skapa en unik plats med lokaler för dig och dina medarbetare!

Terrass Östra Madenvägen 6 i Sundbyberg
Visionsbild av terrassen.

Kontakta uthyrare Mattias

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Mattias Bäckman

Uthyrare kontor

076-778 42 48

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Lötsjön när kontor i Sundbyberg

Sundbyberg ligger bara några minuter från Stockholm city. Här finns fina grönområden som Ursvik och Lötsjön, för motion och återhämtning. Inom några minuter nås Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler i Sundbyberg

Visar 6 lediga lokaler