Västgötagatan 2, plan 3, 316 kvm

Fatburen
Ritning kontor Västgötagatan 2
Ladda ner planritningen nedan

316 kvm, Plan 3 av 10

 

Med fönster från golv till tak är det en ljus lokal som har perfekta ytor för sociala samlingsplatser och rum som stödjer hybrida arbetssätt. Entrén från ljusgården gör att lokalen får en stark koppling till fastighetens sociala mötesplatser.

 

Byggår 1933, ombyggnadsår 2016

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver

 

Arbetsplatser 20 öppna platser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 2 tysta rum.

 

Pentry 1

Lokal med fönster från golv till tak

Utifrån lokalens storlek är det en bra sammansättning av mötesrum i olika storlekar samt mindre, tysta rum som kan stödja hybrida arbetssätt. Ett stort pentry och stor matplats gör det möjligt att samla alla medarbetare. Det här är även den enda lokalen med fönster från golv till tak.

 

Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen och området på Södermalm. I fastigheten finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym. Ljusgården som knyter samman Fatburens hyresgäster ligger precis utanför och ska rustas upp med loungedelar och landningszoner som kommer göra ljusgården till en trevlig plats att mötas på eller för att ta en fika. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events.

Arbetsplatser Västgötagatan 2 Södermalm

Kontakta uthyrare Jakob

Är du intresserad av lokalen eller har frågor?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson

Uthyrare kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Andra lediga lokaler på Södermalm

Visar 12 lediga lokaler